Lise mezuniyet abiyeleri için bu senenin trend abiye modellerine bakabilir, internet mağazalarını dolaşabilir ve kendinize özel olarak bir elbise de diktirebilirsiniz. Ancak elbise seçiminde dikkat etmeniz gereken bazı altın kurallar vardır ve bu kuralları bilirseniz çok daha doğru hareket edebilirsiniz. Mezuniyet saç modelleri ve makyaj modellerine de bakarak bütünlüğü tamamlayarak eksiksiz olarak bu özel güne hazırlanabilirsiniz.

Mini mi Uzun mu Karar Veremeyenler İçin Yeni Modeller

Mezuniyet gecesinde mini elbise mi yoksa uzun elbise mi giymeye karar veremeyenler için hem kısa hem de uzun sayılan elbiseler trend olmuştur. Mezuniyet modelleri önü kısa arkası uzun modeller kararsız kalanlar için idealdir. Bu modeller size mini giymiş hissi yaşatırken aynı zamanda uzun abiyeler kadar da şık bir görüntüye sahip olacaktır. Önü kısa arkası uzun abiye elbise modelleri 2018 senesinde de moda olduğu için pek çok mağazada kolaylıkla bulunabilecek modeller olacaktır.

Lise Mezuniyeti Elbisesine Karar Verirken Mekan Önemli midir?

İki renkli abiye elbiseler, straplez modeller, retro kesimler ve daha sayabileceğimiz onlarca model arasından seçim yaparken dikkat etmeniz gereken konu mekandır. Törenin kaçta olacağı, nerede olacağı gibi konular belirleyici olacaktır. Örneğin şık bir balo salonunda yapılan mezuniyet törenleri için uzun abiyeler ve ağır makyajlar tercih edilebilir. Ancak daha küçük bir organizasyon olacaksa daha sade modellere yönelmek ve ağır makyajlar yapmamak gerekir.

Mezuniyet Elbiseleri, Modelleri Tıklayın !

Üniversite Mezuniyeti İçin Vücut Tipine Uygun Elbiseler Seçin Tıklayın !

Mezuniyet Elbiseniz Tarzınızı Yansıtsın İster misiniz? Tıklayın !

En Güzel Abiye Elbise 2019 Modelleri Tıklayın !