Batıklar için peeling tarifi özellikle bitkisel tedavi açısından önem taşımaktadır. Batıklar için kullanılan yöntemlerin başında bitkisel peelingler gelir. Peelingler içerisinde kullanılan en yaygın maddeler şu şekilde sıralanabilir:

  1. Soda
  2. Limon
  3. Kahve
  4. Şeker
  5. Un
  6. Karbonat

Bu maddelerin yanı sıra başka maddeler de bulmak mümkündür ancak en sık kullanılanları bu şekilde sıralanmaktadır. Bu maddeler hem batığı hem de izlerini geçirebilir çünkü cilt yenileyici özelliğe sahiptir.

Batık Lekeleri İzleri Nasıl Geçer Peeling Tarifi | 1

Batık Leke İzleri Neden Oluşur?

Batık lekelerine çözüm buldum diyen herkes, bitkisel bir tedavi yönteminin kapısını aralamıştır. Batık önemli bir cilt problemi değildir ancak ciddiye alınmadığında beraberinde izler, lekeler ve yaralar da bırakabilir. Batık lekelerinin oluşma sebebinin başında, yanlış epilasyon yöntemleri gelir. Ağda, jiletle alma ya da diğer yöntemlerde, her yöne çekilen kıl kökleri beraberinde batık oluşumunu tetikleyebilir. İşte bu sebeple, batıklar oluşur ve beraberinde leke ve izler bırakabilir.

Batık Lekeleri İzleri Nasıl Geçer Peeling Tarifi | 2

Batık Lekeleri Nasıl Geçer?

Batık lekelerine kesin çözüm arayan kişilerin kullanması gereken ilk madde Türk kahvesi olacaktır. Türk kahvesi cilt yenileme özelliğine sahiptir. Batık olan bölgenize Türk kahvesiyle masaj yaptığınız takdirde, yakın zamanda olumlu sonuçlar almak mümkündür. Bu tedaviyi gece yatmadan önce uygulamanız halinde daha kısa sürede çözüme kavuşabilirsiniz. Batık lekelerinin çoğalması ve önüne geçilememesi durumunda bir cildiye hekimine başvurmanız önerilmektedir.

Bacaklardaki batık lekeleri için krem kullanmadan evvel, bitkisel tedavi yöntemlerini tercih edebilirsiniz. Bu yöntemlerden sonuç alamazsanız, kimyasal ilaç ve kremlere göz atabilirsiniz. Batık lekelerinde kullanılabilecek bir diğer yöntem ise şekerdir. Toz şekeri bal ve limonla karıştırıp bacağınıza sürdüğünüz takdirde, yoğun bir peeling etkisi görecek ve lekeleriniz için çözüm bulabileceksiniz.

Bacaklardaki Batıklar Nasıl Geçer? Batıkları Geçirmenin Yolları Nelerdir? Tıklayın !

Batıklar için doğal çözümler Tıklayın !

Vajinada batık kıl nasıl çıkarılır? Tıklayın !

Batık Probleminden Doğal Kurtulma Yolları Tıklayın !

Batık sorununa doktorun verdiği kremler Tıklayın !