‘’Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı varmış’’ kültürüyle gelişmiş bir toplumuz. Dostlukların baki olmasını sağlayan, muhabbetin samimiyetini artıran en nadide içecek, kahvedir.

İlişkilerde İçeceklerin Anlamı | 1

Neden Kahve?

Enerjiyi artıran, zihin çalışmasını artıran ve aynı zamanda metabolizmanın hızı artıran bir içecek olduğu için sohbet esnasında, daha pozitif, bol kahkahalı ve keyifli muhabbetler oluşmasını sağlar.

Karşıdaki kişinin, arkadaşınızın davranışlarına, anlattıklarına daha konsantre ve odaklı olursunuz. Bu da doğrudan insan ilişkilerini pekiştirir. Sohbetin akışkanlığı, samimiyeti, kahve çekirdeklerinin bedendeki yüksek enerji duygularıyla harmanlanır.

İlişkilerde İçeceklerin Anlamı | 2

Dostluk İçeceği Çay

Türk kültüründe en çok yer alan içecek çaydır. Türk samimiyetini perçinleştiren, aile vurgusunu artıran ve tüm işletmelerde müşteri memnuniyeti takısı olarak ikram edilen çay, sohbetlerin daha sıcak olmasını sağlar. Arka arkaya çok sayıda içildikçe muhabbeti artırır ve tein maddesi ile arkadaşınızla, dostunuzla ilişkinizde bağımlılık niteliğinde özellikler katar.

İlişkilerde İçeceklerin Anlamı | 3

Başlıca İçeceğimiz Rakı

‘’Rakı içen kadın ne güzeldir, bilir misin’’ derler. Alkollü içeceklerin en temizi, en hoş duygular salanı, en keyiflisi ve dostluk pekiştirenidir. Rakı- balık, Türk mutfağının Dünya çapında en güzel ikilisidir.

Evlilik Aşkı Öldürür Mü? Evlilikte Aşk mı Mantık mı Önemli? Tıklayın !

Aşkınızı Evliliğe Dönüştürebileceğiniz Burçlar Tıklayın !

İlişkilerde değer vermek Tıklayın !