Sabah iş giderken hızlı ama etkili bir makyaj yapmak isteyenler buraya. Sizin için hızlı ofis makyajı nasıl yapılır ile ilgili püf noktaları hazırladık. Üstelik az malzeme ile zaman kaybetmeden. Ofis için doğal makyaj sırları.

Hızlı Ofis Makyajı

Erken uyanmak saç, makyaj ve kıyafet derken işe gitmek için hazırlanırken istediğiniz etkili ve güzel görünümlü makyaj için zamanınız kalmıyor olabilir. Yaz aylarında rahatlıkla kullanabileceğiniz az malzeme ile sadece 10 dakika içinde yapabileceğiniz bir makyaj ile aydınlanmış ve ışıl ışıl bir cilt ile işe gidebilirsiniz.

Hızlı Ofis Makyajı

Hızlı Ofis Makyajı

Hızlı Ofis Makyajı Püf Noktaları
Fondöten kullanmayı seviyor olabilirsiniz ancak kısıtlı zamanınız varsa BB yada CC kremleri kullanabilirsiniz. Bu kremler aynı zaman da güneşten koruma özelliğine sahiptir. İster elinizle istersenizde ıslak makyaj süngeri ile az miktarda ürünü hızlı bir şekilde dağıtın.
Biraz zamanınız varsa altına ışıltılı makyaj bazı uygulayabilirsiniz.

Göz kapaklarınıza yüzünüzü çok daha aydınlık gösterecek ve hata yaptığınızda kolayca silebileceğiniz açık renk pembe yada şeftali gibi farlar uygulayın.

Rimeliniz doğal makyaja uyumlu olarak günlük kullanıma uygun bir rimel olsun. Bu bütünlük ve doğal bir görünüm yaratır.
Göz farınıza yakın tonlarda allığı yanaklarınızda belli belirsiz gezidirin. Bu gözünü ve yanaklarınız arasında uyum yakalanmasına ve doğal görünüme kavuşmanızı sağlar.

Dudaklarınıza isterseniz uzun saatler dayanabilecek bir ruj sürebilirsiniz. Altına sabitleme amaçlı dudak kalemi kullanmayı unutmayın.
İstersenizde hafif ışıltı barındıran bir dudak balmı uygulayabilirsiniz.

Bu makyajı kısa sürede uygulayabilirsiniz. Makyajda hızlı değilseniz bunu el alışkanlığı ile alakalı olduğunu unutmayın.