Yazın gelişiyle deniz ve kum ile tatil sezonu açıldı. Bronzlaşan cildinizdeki ışıltıyı ortaya çıkartacak bronz tene en çok yakışan renkler nelerdir? Yaz renklerinin ışıltısını parlak cildinizde görmek için sizin için en uygun olanı seçin.

Bronz Tene En Çok Yakışan Renkler

Bronzluğu güneşin ışıltısının cildinize geçmiş hali olarak tanımlayabiliriz. Yaz aylarında tatil sezonu açılmışken parlayan bronz teninizde hangi renkleri tercih etmelisiniz. Bronz tene en çok yakışan renkleri sizin için sıraladık.

Bronz Ten ve Renkler

Bronz Tene En Çok Yakışan Renkler | 1

Turuncu
Yazın tartışasız en çok kullanılan renklerinden olan turuncu renk bronz ve kahverengiye dönmüş ciltte harika bir görüntü oluştur. Vitamin ve enerji rengi olan bu rengi tercihlerde ilk sıralara alabilirsiniz. https://www.kadinlarkulubu.com/portal/moda/yaz-sezonun-turuncu-parcalari-132916.html göz atabilirsiniz.

Bronz Tene En Çok Yakışan Renkler | 2

Beyaz
Zıtlık oluşturacak ve sizi daha fazla aydınlatacak olan beyazı yaz akşamlarında tercih ederek bronz teniniz ile tüm dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz.

Bronz Tene En Çok Yakışan Renkler | 3

Sarı
Özellikle esmerlerler daha da brozlaştığında sarı ile güneşi üzerinizde taşıyabilirsiniz. Güneşin enerjinisinin sizi motive etmesine izin verin.

Bronz Tene En Çok Yakışan Renkler | 4

Nar Çiçeği ve Mercan
Kırmızı renk her zaman birinci sırada yer alırken son yılların moda anlayışında yer alan narçiçeği ve mercan renk güneşten bronzlaşmış bir renkte harika bir uyum yakalayacaktır.