Mutfaklarınızın öncü ve güvenilir markası Karaca’nın özel Bio Granit Serisi ile Ramazan’da pişen lezzetli yemekleriniz, sofralarınızda arzuladığınız keyfi sunuyor!

Yorucu bir günün ardından hazırladığınız lezzetli yemekleri sevdiklerinize keyifle sunmanızı sağlayan, granit tencereden başka ne olabilir ki?

Tüm yorgunluğunuzu 6 tabakadan oluşan benzersiz kaplama ve yanmaz yapışmazlık performansıyla unutturan Karaca Bio Granit serisi, sofralara uzanan sunum keyfinizi zirveye taşıyacak.

Karaca Bio Granit ile Ramazan’da Lezzetli Yemekler | 1

Uzun Ömürlü ve Dayanıklı..

Metal servis gereçleriyle rahat kullanılması, dayanıklı oluşu ve mutfak dolaplarında üst üste rahatlıkla saklanabilmesi, 2-5 yıl arasında değişen garanti süresi ve bulaşık makinesinde yıkanabilmesi özellikleri sayesinde granit tava ve tencereler kadınların ilk tercihi oluyor.

Daha Lezzetli Yemekler..

Mutfakta yaşadığınız deneyimi her an kolaylaştıran granit tencere ve tavalarda, Ramazan duygusuyla pişen yemeklerinizin lezzeti daha da katlanacak.

Karaca Bio Granit ile Ramazan’da Lezzetli Yemekler | 2

Karaca en lezzetli yemeklerinize eşlik etmesi için Karaca Bio granit düdüklü tencereyi mutfaklarınıza sunuyor.  3 tabakadan oluşan benzersiz granit kaplama tost makinesi ile mutfağınızdaki tüm ihtiyaçlarınızı istediğiniz gibi pişirebiliyor ve granit tava sahan setleriyle sabah kahvaltılarınıza en güzel omletler eşlik ediyor.

Karaca Bio Granit ile Ramazan’da Lezzetli Yemekler | 3

Doğal, sağlıklı ve sağlam oluşuyla piyasadaki diğer granit ürünlerin önüne geçerek mutfakların vazgeçilmezi haline gelen Karaca Silver Stone Bio Granit döküm kaplama set ile kendinizi her an ayrıcalıklı hissedeceksiniz.

Sağlıkla ve sevgiyle pişen lezzetli yemekleri Ramazan duygusuyla harmanlayan Karaca Bio Granit serisi, sevdiklerinizle en güzel anları paylaşın diye mutfağınıza geldi!
Karaca Bio Granit ile Ramazan’da Lezzetli Yemekler | 4