Kadınların bir çoğu kalın bacaklardan şikayet eder. Peki kalın bacaklara çözüm var desek ne dersiniz.  Sizde bu yöntemleri deneyerek kalın bacakları inceltme ile istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz.

Kalın bacaklara çözüm

Kadınların en büyük dertleri arasında yer alan kalın bacaklar bazen takıntı haline gelebiliyor. Aynaya baktıkça yada giydiğiniz her pantolon ile kendinizi kötü hissetmenize neden olabiliyor. Sizde bu işlemlere göz atarak kalın bacaklarınıza çare bulabilirsiniz.

Kalın bacaklara çözüm

Kalın bacaklara çözüm

Liposuction ve Lipoliz İşlemleri

Bu işlemler cildinize 0.5 cm’lik bir delikten girerek cildinizdeki istenmeyen yağlardan arınmanıza yada sarkmaların toparlanmasına yardımcı olabiliyor. Sadece bacak değil karın yada basenlerdeki yağlar içinde oldukça sık kullanılan bir yöntemdir.

Lazer Lipoliz

Lipolizin özellikle ayak bilekleri gibi yağ tabakası derin olmayan ancak rahatsızlık verici görüntü yaratan bölgelerde kullanılır. Bu işlem sırasında yağlar parçalanır ve sonrasında emme işlemi ile alınır. Bu işlemler uzman kontrolünde yapıldığı için bazen kendiliğinden dağılması beklenirken eritilen yağ oranı fazla ise emme işlemi ile alınır.

Bacak Germe

Yaş yada kilo alıp vermeye bağlı olarak oluşan bacak sarkmalarında  uyluk germe işlemi uygulanır. Uzman doktorların uyguladığı işlemde hasta bir kaç gün hastanede kaldıktan sonra eski yaşamına geri dönebilir.