Kayınvalidenizle bir türlü anlaşamıyorsanız bir yerlerde yanlış yapıyor olabilirsiniz. İşte kayınvalidenize kendinizi sevdirmenin yolları..

Gelin kaynana deyince azılı iki düşman geliyor aklınıza değil mi? Birbirlerini sevmese de biri oğlu diğeri kocası için seviyormuş gibi görünürler :)

Tabi kayınvalide -gelin ilişkileri hep böyle gitmeyebilir. Birbirinizi gerçek anlamda sevebilir ve aranızdaki buzları eritebilirsiniz. Nasıl mı? İşte açıklıyoruz..

Kayınvalideye Kendini Sevdirmenin Yolları | 1

Kayınvalideye Kendinizi Sevdirmenin Yolları

Doğal Görünün: Kayınvalidenizin sizi sevmesini istiyorsanız yapmacıklıktan öte kendiniz olun.

Ona torun verin: Kayınvalideleri en çok sevindiren ve sizle uğraşmasının önüne geçen yöntemlerden biri de çocuk yapmanız.

Yemek yapın: Ne kadar güzel yemekler yapabilir, becerikli olursanız kayınvalideniz tarafından o kadar çok sevilirsiniz.

Yalan söylemeyin: Siz siz olun beyaz da olsa kaynananıza karşı yalan söylemeyin. Doğrusunu öğrenince gözünden düşebilirsiniz.

Tanıştırdığı kişilere karşı kibar olun: Sizi çevresindeki dostlarıyla tanıştırdığına pişman etmeyin, kibar davranın.

Bir derdim var diyorsanız tıklayın !

Yumuşak olun: Kayınvalideler hiçbir zaman hırçın bir gelini sevmez. Hele bir de kendisi de hırçınsa elinden çekeceğiniz var.

Bakımlı olun: Kayınvalideler karşısında bakımlı ve güzel görünen gelin görmek ister hanımlar bilginize.

Birlikte alışverişe çıkın: Gelin-kaynana birlikte gezmek hiç te fena olmaz değil mi? J Emin olun kayınvalideler böyle şeylere bayılır.

Oğlunu sevin ve çekiştirmeyin: Kayınvalidenizin sizi sevmesini istiyorsanız oğlunu çok sevmeniz şart! İkinci olarak ise eşinizi annesine şikayet etmeyin deriz.