Saç kurutma makinesiyle dalgalı saçlara kavuşmaya hazır mısınız hanımlar!

Biliyoruz herkesin saç şekli ve yapısı farklı ama doğru saç kurutma makinesı kullanımıyla sizin bile şaşıracağınız dalgalı görüntü kazanabilirsiniz. İşte birkaç adımda çekici ve dalgalı saçlar!

Saç Kurutma Makinesiyle Dalgalı Saç Yapımı

Saçlarınız düz yapılıysa:

Saçlarınız düz yapıda ve dalgalı hale mi getirmek istiyorsanız? Yanlış anlamadıysak hemen cevabını veriyoruz. Saçlarınıza dalga belirginleştirici köpüklerden uygulayın ve saçlarınızı dörde bölün. Ardından her birini kendi içinde kıvırırken saç kurutma makinesiyle kurutun. Ortaya çıkan görüntüye hayran kalabilirsiniz! :)

Saçlarınız dalgalı yapıdaysa:

Saçlarım zaten dalgalı nasıl güzel şekil vereceğim diyorsanız hemen çözümümüz hazır! Dalgalı saçlarınızı örün ve saç kurutma makinesiyle saçlarınızı güzelce kurutun ve kuruttuktan sonra açın. Artık saçlarınız hazır!

Saç Kurutma Makinesiyle Dalgalı Saç Yapımı | 1

Saçlarınız hafif kıvırcık yapıdaysa:

Saçlarınız hafifi kıvırcık yapıda ve saçlarınızın güzel bir kıvırcığa kavuşmasını istiyorsanız saçlarınıza öncelikle düzleştirici bir ürün sürün. Ardından saçlarınızı dörde bölün ve her birini ayrı ayrı örüp saç kurutma makinesiyle güzelce kurutun. Bu kadar!

Saçlarınız çok kıvırcık yapıdaysa:

Saçlarınız çok kıvırcık yapıda ama sizin istediğiniz tarzda dalgalı saçlara sahip değilseniz saçlarınıza su bazlı saç köpüğü kullanın. Güzelce taradıktan sonra at kuyruğu yapın. Saçlarınız bu şekildeyken saçlarınızı kurutun ve açın.

İşte bu kadar hanımlar! Saç kurutma makinesiyle dalgalı saçlar yapmanın keyfini sürün.