En komik komedi diziler puhu tv ’de artık daha keyifli. Evinizde dizi keyfinize farklı bir boyut kazandıracak olan internetin yeni adresi puhu tv!

puhu tv’de izlenebilecek en iyi komedi dizilerini sizler için inceledik! Sizin tercihiniz hangisi?

Hayatımın Rolü

9 Temmuz 2012’de Star TV’de yayın hayatına başlayan Türk komedi televizyon dizisidir.

Başrollerini Haluk Bilginer ve Ebru Özkan paylaşıyor. Dizinin diğer oyuncaları ise; İlhan Şeşen, Bekir Aksoy, Güzin Özyağcılar ve Emel Göksu. Dizi, başrolünü Robin Williams’ın oynadığı 1993 yapımı Müthiş Dadı adlı filmden esinlenilerek yapılmıştır.10 Aralık 2012 tarihinde final bölümü ile veda etmiştir.

Müşfik ile Ela boşanmıştır. Fakat Müşfik, Ela ve üç çocuğundan uzak kalmaya dayanamaz. Çözüm olarak da kılık değiştirerek onların dadısı olarak işe başlar.

puhu tv'de İzlenebilecek En İyi Komedi Dizileri | 1

1 Erkek 1 Kadın

1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk, Bando Yapım tarafından yapılan Türk komedi dizisidir.

2008 yılında yayınlanmaya başlayan dizi 8 Aralık 2013 tarihindeki 375. bölümüyle final yapmıştır. 11 Eylül 2014’te ekranlara dönen dizi 8 Nisan 2015 tarihindeki bölümüyle tekrar final yapmıştır.

Hayattan gündelik olaylarla, kadın-erkek ilişkilerinin komik ve samimi halleri. Uzun süredir birlikte yaşayan tipik şehirli genç çift Zeynep ile Ozan’ın bol mizahlı hikayesi.

puhu tv'de İzlenebilecek En İyi Komedi Dizileri | 2

İşler Güçler

İşler Güçler, 28 Haziran 2012 tarihinde yaz dizisi olarak yayınlanmaya başlamıştır. Başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz’in paylaştığı Türk komedi televizyon dizisidir. Dizinin final tarihi 4 Haziran 2013’tür.

Ahmet, Murat ve Sadi bir belgesel-programda sunuculuk yapmaktadırlar. Amaçları bu programdan para topladıktan sonra gişe rekorları kıracak bir film çekmektir.

puhu tv'de İzlenebilecek En İyi Komedi Dizileri | 3

Kaçak Gelinler

Biri gelinlik provasından, biri nikah masasından, biri düğün salonundan kaçan; aşkın ve hayatın peşinden koşan üç kadının hikayesi..

23 Haziran 2014’te yayın hayatına başlayan Türk televizyon dizisi olan Kaçak Gelinler 22 Ocak 2015 tarihinde 29. bölümüyle ekranlara veda etti.

puhu tv'de İzlenebilecek En İyi Komedi Dizileri | 4

Fırıldak Ailesi

Türk animasyon televizyon dizisi olan Fırıldak Ailesi 11 Şubat 2013 tarihinde yayın hayatına başlamıştır. Fırıldak Ailesi, Türk televizyonlarında yetişkinlere yönelik yapılan ilk yerli çizgi filmdir.

Dizinin oyuncuları olan Sabri, Yıldız, Dürdane, Afet, Zeki ve Tosun’dan oluşan orta sınıf bir Türk ailesinin satirik bir parodisidir. Animasyon dizinin sloganı ‘Dünya dursa da onlar döner’dir. Orta halli bir aile olan Fırıldak Ailesi, yaşadıkları sıkıntılı ve dramatik durumlarla izleyenleri ekrana kitlemiş bir çizgi-dizidir.

puhu tv'de İzlenebilecek En İyi Komedi Dizileri | 5

Sil Baştan

Yapımcılığını Tükenmezkalem Film’in, yönetmenliğini ise Gani Müjde’ın üstlenmiştir. Başrol oyuncuları Emre Kınay, Dilara Gönder, Sergen Yalçın , Esra Dermancıoğlu, Belma Canciğer, Murat Dalkılıç paylaştığı televizyon komedi dizisidir.

8 arkadaşın liseye geri dönmesiyle macera başlar. Ancak aradan tam 23 yıl geçmiştir.

puhu tv'de İzlenebilecek En İyi Komedi Dizileri | 6

Geniş Aile

2009 yılında Kanal D’de yayına başlayan Türk komedi televizyon dizisidir. Proje tasarımı Kamuran Süner ve Cüneyt İnay’a aittir. Yönetmenlik koltuğunda Ömer Uğur vardır. Yapımcı D Productions ve senarist Cüneyt İnay’dır. Dizi 18 Kasım 2011 tarihinde 18. bölümüyle final yapmıştır.

Geniş Aile’nin, sorumsuz oğulları Cevahir’i adam etmek ve kızları Nazan’ı evlendirip evdeki kalabalık nüfusu azaltmak için verdikleri mücadele ve babanın tutmayan planları.

puhu tv'de İzlenebilecek En İyi Komedi Dizileri | 7

Kardeş Payı

Mehmet Yiğit Alp’in yapımcılığını ve Selçuk Aydemir’in yönetmenliğini üstlendiği Türk televizyon komedi dizisidir. Dizi 30 Nisan 2015 tarihinde 35.bölümü ile ekranlara veda etmiştir.

Dizinin başrollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Seda Bakan yer almaktadır. Metin, Ali ve Feyyza Özdemir kardeşler, dünyayı kurtaracak olan borla çalışan bir motor icat edeceklerdir.

puhu tv'de İzlenebilecek En İyi Komedi Dizileri | 8

 

İbret-i Alem

27 Haziran 2012’de yayın hayatına başlayan Türk komedi dizisidir. Başrollerini Müjdat Gezen, Olkan Serdar Yıldız’ın paylaştığı dizi 26 Ağustos 2012’de yayın hayatına son vermiştir. Hayallerinin peşinde koşan, ama bu yolda kestirmeden gitmeye çalışırken, kaybolan, kaybeden insanların hikayesi.

puhu tv'de İzlenebilecek En İyi Komedi Dizileri | 9

Hayat Bazen Tatlıdır

Hayat Bazen Tatlıdır 2016 yılında yayın hayatına başlamış başarılı bir dizidir. Süreç Film / Ali Gündoğdu imzalı, başrollerini Birce Akalay, Kanbolat Görkem Arslan ve Ufuk Özkan’ın paylaştığı, senaristliğini Gani Müjde’nin yaptığı, yönetmen koltuğuna Hamdi Alkan’ın oturduğu televizyon dizisidir.

Yüksek iş ahlaklı, idealist Hayat Öğretmen ve kardeşinin çarpık okul müdürleri, haylaz öğrenciler ve mafya üyeleriyle dolu ilginç hikayesi.

puhu tv'de İzlenebilecek En İyi Komedi Dizileri | 10

Aramızda Kalsın

19 Eylül 2013’te komedi türündeki televizyon dizisidir.Dizi 22 Ocak 2015’te ekranlara veda etmiştir. Ömründe hiç başka bir şehre gitmemiş, otuz yaşında, iki çocuklu dul bir kadının hayatı eğlenceli bir peri masalına dönüşebilir mi? Bu hayat Yadigar’ınsa evet!

puhu tv'de İzlenebilecek En İyi Komedi Dizileri | 11

Ben de Özledim

efLAtunfilm tarafından yapılıp 25 Ekim 2013’te yayın hayatına başlayan absürt komedi türündeki Türk televizyon dizisidir. Başrollerini Ali Atay, Serkan Keskin ve Osman Sonant’ın paylaştığı dizi 29 Ocak 2014’te yayın hayatına son vermiştir.

Ben de Özledim, Leyla ile Mecnun dizisinin ani bir kararla yayından kalkıp, bütün dizi ekibinin işsiz kalmasından sonra geçen olayları konu alan absürt komedi dizisidir.

puhu tv'de İzlenebilecek En İyi Komedi Dizileri | 12