Bebeklerimizin rahme düştüğü andan itibaren yaşadığımız heyecanı paylaşıyoruz. Anne adayı olmanın verdiği mutluluğu birbirimiz ile paylaştıkça daha da mutlu oluyoruz.

Kimi ilk çocuğunu kucağına almak için gün saymaya başlıyor, kimi ikinci yada üçüncü. Kimi ikiz bekliyor, kimi üçüz : ) Ama hepsi aynı heyecanları yaşıyor.

Hamile anneler birbirini doğuma uğurluyor

Hamile kalma sürecinden hamilelik belirtilerine, doğumdaki doktor seçiminden bebeğin büyüme ve gelişmesine değin birbirinin yanında olan biz; Kadınlar Kulübü üyeleri, karşılaşılan her zorlukla da beraber başa çıkıyoruz. İl veya ilçe bazında tanışıyoruz ve kaynaşıyoruz. Site üzerinde kurulan dostluklar, sağlamlaşıyor : )

kids-at-picnic

Hiç kimsenin kötü bir tecrübe yaşamasını istemeyerek, hem kendi bebeğimiz hem de dostlarımızın bebekleri için dua ediyoruz : ) Bebeklerimiz dünyaya gözlerini açtığında ise, ilişkimiz sona ermiyor. Bebeklerimizin gelişim sürecinde, emzirme olsun, bezleme olsun, uyutma olsun her konuda birbirimize yardımcı oluyoruz.

Ve o bebekler büyüyor…

Bebeklerimiz belli yaşlara geldiğinde onların gelişimi için kendi yaş grupları ile vakit geçirmelerinin yararlı olduğunu bildiğimizden, bu sefer bebeklerimiz ile buluşmaya başlıyoruz : )

leagane

Dostluklarımız sürerken, bebeklerimiz de oyun grupları ile keyifli vakitler geçiyor ve paylaşmayı, sevmeyi öğreniyorlar.

rk

Siz de oyun gruplarımıza katılmak istemez misiniz?