Plaj Çantası 2016 modelleri bu yazda çok renkli… Yazın ufukta görünmesiyle hepimiz tatili planları yapmaya başladık, güneşe ve denize doyacağımız günleri iple çekiyoruz. Ancak tatil ruhuna bürünmek için gün saymak yerine birkaç küçük detayla o ruhu şehir hayatına taşımak da pekala mümkün. Mesela güneşin altında yattığınızı hayal etmek istiyorsanız, güneş kremini hatırlatan Hindistan cevizi kokulu bir parfüm kullanabilirsiniz. Aynı şekilde, bir plaj çantasını şehir stilinize adapte etmeniz için de pek çok sebep var.

Plaj Çantası 2016 modelleri

plaj_cantasi_2016

Plaj Çantası 2016 modelleri

Aslına bakarsanız, plaj çantaları sadece deniz kenarına ya da havuza giderken kullanılmayacak kadar iddialılar. Neden mi? Birincisi, iç hacimleri son derece geniş yani sadece cüzdan ve cep telefonu gibi temel eşyalarınızı değil, tabletinizden kitabınıza kadar pek çok şey taşımanıza imkan sağlıyorlar.

plaj_cantasi_2016_modelleri

İkincisi, çoğunlukla rafya, hasır, kanvas, koton ve PVC gibi hem kullanımı kolay, hem de deri çantalara kıyasla hesaplı malzemelerden yapılıyorlar. Bu materyaller aynı zamanda tasarım seçeneklerinin de kelimenin tam anlamıyla sonsuz olmasını sağlıyor.

2016_plaj_canta_modelleri

Üçüncüsü, yukarıda bahsettiğimiz sonsuz tasarım seçenekleri sayesinde, bulabileceğiniz renk, desen ve işleme çeşitleri hayli bol. Uygun fiyatlı olmalarını da hesaba katarsanız, yaz kombinlerinizi tamamlamak için tek bir çantayla yetinmek yerine birkaç model birden satın alabilirsiniz. Farklı kıyafetlere uyum sağlayacak çok renkli bir plaj çantası da aynı işlevi görecektir tabii.

Bazen alışveriş çantası olarak da anılan bu dikdörtgen formlu omuz çantalarını sevmek için işte size üç basit ama etkileyici neden…

Fotoğraflar: Accessorize, Koton, Loeffler Randall, Kate Spade, Gucci, Kenzo

kaynak: blog.gittigidiyor.com/moda