Islak makyaj 2016 trendi.. Islak makyaj nasıl yapılır? Islak makyaj örnekleri… Dürüst olmak gerekirse aşırı parlak ten görünümünün hayranı sayılmayız. Çünkü bu sağlıklıdan çok yağlı bir görünüm… Bizim ıslak makyajdan kastımız, aydınlık ve ışıltılı bir ten görünümü. Peki neden bu makyajlardan vazgeçemiyoruz?

Islak makyaj 2016 trendi

Islak makyaj 2016 trendi

Islak makyaj 2016 trendi

Sağlıklı görünüm

Yoğun spor antrenmanından sonra cildin hiç olmadığı kadar sağlıklı görünür. Ve bu parlak, canlı cilt görünümü bu aralar kırmızı halının en trend makyajlarına ilham oluyor. Biz de bu sıralar aydınlık ve canlı bir cilt ve kırmızı yanaklar için deli oluyoruz!

Elde etmesi kolay

Şanslıyız, bu makyajlar son derece minimal, uygulaması da bir o kadar kolay! Tek ihtiyacın olan temiz, nemlendirilmiş bir cilt, cildinle uyum sağlayacak bir fondöten, aydınlatıcı ve allık!

Ürün tavsiyesi: L’Oréal Paris True Match Fondöten, Lumi Maquie Primer, Lumi Magique Aydınlatıcı

Amaç cildin yumuşak ve aydınlık olması, bu nedenle mat görünümlerden uzak durmalısın. Eğer hazırsan, aydınlatıcınla mucizeler yaratmaya hazırlan!

Islak Makyaj Nasıl Yapılır?

Islak makyaj 2016 trendi

Son yılların yükselen trendi ıslak görünümlü makyajı sadece yazın yapacak değiliz! Cildimizi olduğundan daha aydınlık ve vurgulu gösteren bu makyaj stilini, kış şartlarına uygun hale getirerek daha çekici görünmek mümkün. Yazın güneşin etkisiyle aydınlanan cildimize, kışın makyaj malzemeleri eşlik ediyor. Islak görünümlü cilt makyajı ve kırmızı ruj ile ideal bir kış makyajı yakalayabilirsin. Nasıl mı? Aşağıdaki adımları takip et!

 

1. Adım

Islak görünümlü cilt makyajının temeli, nemini almış bir ciltte yatar. Bu nedenle makyaja başlamadan önce cildini iyice nemlendirmelisin. Daha sonra makyaj bazını uygulayarak makyajının daha uzun süre cildinde kalmasını sağlamalısın.

Ürün önerisi:

L’Oréal Paris Makyaj Lumi Magique Makyaj Altı Baz

2. Adım

Sıra geldi fondötenini uygulamaya… Fondöteninin olduğundan daha ışıltılı ve ıslak görünmesi için, ıslak makyaj süngeri ile fondötenini uygulamalısın. Cildinin ortasından kenarlarına doğru yaydığın fondöteninin emilmesi için biraz bekle ve 3. adımı geç.

Editörün tavsiyesi: Cildinin ıslak görünmesi çin pudra ile sabitlememelisin. Pudra, cildinin matlaşmasına neden olacaktır.

Ürün önerisi:

L’Oréal Paris True Match

3. Adım

Aydınlık cilt makyajını, ‘nude’ yani sade ve boş göz makyajı ile kombinlemeni tavsiye ediyoruz. Bize yaz günlerini anımsatan bu makyaj stili ile arkadaşlarının içini ısıtacaksın. Kirpiklerini önce kıvır ve iki kat maskaranı sür. İşte bu kadar!

Ürün önerisi:

Maybelline New York Maskara Push Up Drama Very Black

4. Adım

Dudak makyajında iddialı olmaya ne dersin? Kırmızı dudaklar ve ıslak cilt makyajı kış mevsiminin en dikkat çekici makyaj stillerinden biridir. Sen de bu görünüm için, dudaklarına favori kırmızı rujunu sür ve makyajını noktala!

Ürün önerisi:

Maybelline New York Color Sensational Ruj 547 Pleasure Me Red

Islak görünümlü makyaj örnekleri

islak_makyaj_ornekleri (1) islak_makyaj_ornekleri (2) islak_makyaj_ornekleri (3) islak_makyaj_ornekleri (4) islak_makyaj_ornekleri (5)