Evliliğin erkeklerin hayatını nasıl etkilediğini öğrenmek ister misiniz? işte evlilikten sonra erkeklerde görülen değişiklikler

evlendikten_sonra_erkeklerde_gorulen_degisimler (1)

Evlenipte kendini salmayan, tombalak, göbekli bir adama dönüşmeyen erkek siz hiç gördünüz mü?

evlendikten_sonra_erkeklerde_gorulen_degisimler (2)

Erkekler evlenene kadar cinsellik konusunda çok isteklidirler, fakat evlendikten sonra iş 180 derece değişir ve başım ağrıyor diye bahane üretmeye başlayan onlar olur. Günümüzde erkeklerde ki libido düşüklüğü had safhadadır.

evlendikten_sonra_erkeklerde_gorulen_degisimler (4)İlgisizlik de maalesef evli erkeklerde sık görülür, atari oynamayı, sizinle vakit geçirmeye yeğlerler.

evlendikten_sonra_erkeklerde_gorulen_degisimler (5)

Sevgi azalması da evlilikleri çıkmaza sokabilen şeylerdendir. Size olan sevgisi azaldığından artık size dokunmak içinden gelmiyordur.

evlendikten_sonra_erkeklerde_gorulen_degisimler (6)Sorumsuzluk da erkeklerde evliliklerde sık görülen durumlardandır. Çoğu erkek evin çöpünü atmayı, çocukları okuldan almayı ve daha nice şeyi sizden beklerler.

evlendikten_sonra_erkeklerde_gorulen_degisimler (7)Tv bağımlılığı. Erkeklerin karnını doyurun, eline kumandayı verin ve önlerinden çekilin, deymeyin keyiflerine!