İnsanlar genelde kendinin sahip olmadığı şeyi isterler, düz saçlılar saçları kıvırcık olsun isterken, saçı dalgalı olanlar düz saçlara kavuşmayı hayal eder.
Tel toka ile uzun veya kısa saç düzleştirme yöntemi makalemizde düz saçlara sahip olmanıza yardımcı olacak gayet pratik ve kolay bir tarife yer verdik.
İşte yapmanız gerekenler!

Saçınızı her zamanki gibi yıkayın. Saç kremi kullanmak, saçlardaki nemi artırıp, daha uzun süre düz kalmasında yardımcı olacaktır.
Havlu kullanmayın. Havluyu saçınıza sürdüğünüzde elektriklenme oluşup, saçta karışıklık ve dalgalanmaya neden olabilir.

Bir miktar saç bakım yağını saçınıza sürün. Dilerseniz doğal yağlarda kullanabilirsiniz. Saçınız kalın telli ise zeytinyağı veya argan yağı, ince telli ise üzüm çekirdeği yağı, Hindistan cevizi yağı sizin için ideal yağlardır.

Saçınızı tarayıp dörde ayırın, şayet sık saçlarınız varsa altıya da bölebilirsiniz.

Saçtan tutam tutam alıp, yuvarlak doğal kıllı fırça ile saçı güzelce tarayın, hem böylece başınıza sürdüğünüz yağ saçlarınıza da eşit bir şekilde dağılacaktır.

Taradığınız saçlara resimdeki gibi tel tokalarını takın.

Tüm saça aynı işlemi tekrarlayın. Saçınızı kurumaya başlarsa, bir sprey şişesi ile, ya da elinizle saçınıza biraz su uygulayın.

Tel tokalar saçınızda 1 gece beklesin. Tokalardan rahatsızlık duyarsanız, başınıza havlu sarıp, öyle yatabilirsiniz.

Sabah olduğunda tokaları nazikçe çıkarın. Tokayı çıkarırken zorlarsanız, saçınıza zarar verebilirsiniz.

Son işlem olarak geniş ağızlı bir tarak ile saçlarınızı tarayın.
Hacmi ve kabarıklığı artıracağın için fırça kullanmaktan kaçının.

tel_toka_ile_kisa_ve_uzun_sac_duzlestirme_yontemi (1) tel_toka_ile_kisa_ve_uzun_sac_duzlestirme_yontemi (2) tel_toka_ile_kisa_ve_uzun_sac_duzlestirme_yontemi (3) tel_toka_ile_kisa_ve_uzun_sac_duzlestirme_yontemi (4) tel_toka_ile_kisa_ve_uzun_sac_duzlestirme_yontemi (5) tel_toka_ile_kisa_ve_uzun_sac_duzlestirme_yontemi (6) tel_toka_ile_kisa_ve_uzun_sac_duzlestirme_yontemi (7) tel_toka_ile_kisa_ve_uzun_sac_duzlestirme_yontemi (8) tel_toka_ile_kisa_ve_uzun_sac_duzlestirme_yontemi (9) tel_toka_ile_kisa_ve_uzun_sac_duzlestirme_yontemi (10) tel_toka_ile_kisa_ve_uzun_sac_duzlestirme_yontemi (11)

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.