Karşılıklı olarak sevdiğimiz kişiyle bir ömür geçirmek, çoğumuzun en tatlı hayallerindendir. Evliliğe hazır olduğunuzu gösteren işaretler makalemizde evlilik olgunluğuna ulaştığınızı gösteren emarelere yer verdik.

Bir erkek olarak evi geçindirecek, nafakanızı temin edecek kadar kazanmanız, evliliğe hazır olduğunuzu gösteren ilk emaredir, eşiniz çalışmasa da, maaşınız evin kirasını, elektriğini, suyunu, mutfak masraflarını ödeyebilecek kadar ise, evliliğe ekonomik olur hazırsınız demektir.

Evlilik karşılıklı sabır, hoşgörü ve tahammül gerektiren bir kurumdur, kendinizi sorgulayın, bir kavga anında soğuk kanlılığınızı muhafaza edebiliyor musunuz, yoksa agresif bir yapınız var ve hemen parlayan biri misiniz, şayet zor bir kişiyseniz size önerimiz evlenipte elin kızının, oğlunun başını yakmayın!evlilige_hazir_oldugunuzu_gosteren_isaretler (1)

Evliliğin olmazsa olmazı çocuklardır, biyolojik saatiniz geldi mi?, bir insan yetiştirmek, topluma hayırlı bir birey kazandırmak için hazır mısınız?, bu sorunun cevabı evet ise çok iyi, çünkü her insan gibi evleneceğiniz kişi de kendi yavrusunu kucağına almak isteyecektir.

Sevgi, aşk, sağlıklı bir evliliğin en önemli temellerindendir, evleneceğiniz kişiyi koşulsuz şartsız tüm kalbinizle seviyor ve bundan sonraki ömrünüzü onla geçirmek için doğru kişi olduğunu düşünüyor musunuz, yoksa herkes evleniyor, bir de ben evleneyim derdinde misiniz? evlenmek için evlenenler grubundansanız şunu bilin ki o evlilikten hayır gelmez, en ufak bir rüzgarda yıkılabilir.evlilige_hazir_oldugunuzu_gosteren_isaretler (2)

Evlilik yalnız iki kişinin hayatını birleştirmesi değil, ailelerinde evliliğe iştiraki demektir, kayınvalide, kayınpeder adayınızla aranız nasıl? sizi benimsediler mi? günümüzde pek çok evlilik maalesef ailelerin müdahalesiyle son bulabiliyor.

Şimdiye kadar ki hayatınızın muhasebesini yapın, yalnızdınız, hayat yoluna artık 2 kişi devam edeceksiniz, ben bu kadınla, adamla bir yastıkta kocayacağım, onla yaşlanmak istiyorum diyebiliyor musunuz?