Hızlı saç uzatan bir formül mü arıyorsunuz? o zaman inversiyon yöntemi ile haftada 1 cm saç uzatma saçınızı uzatabilirsiniz. İnversionun diğer ters dönme methodudur. İnversion yöntemi ile haftada saçınızı 1-2 cm uzatabilirsiniz.  Yapmanız gereken dilediğiniz saç bakım yağını zeytinyağı, badem yağı, argan yağı vb benmari usulü ısıtıp saçınıza masaj yaparak yedirmek, ardından başınız öne eğik vaziyette 5 dakika beklemek. Bu uygulamadan sonra geri doğrulurken yavaş doğrulun, aksi takdirde baş dönmesiyle karşılaşabilirsiniz.

Aktardan zeytinyağı, katı hindistan cevizi yağı, üzüm yağı ve argan yağını temin edin.( Dilediğiniz saç bakımı yağını tercih edebilirsiniz)inversiyon_yontemi_ile_haftada_2_cm_sac_uzatma (1)

Bu yağların karışımından oluşan toplam 3-4 yemek kaşığı yağı (saçınızın gürlüğüne göre bu miktar daha az veya daha çok olabilir) küçük bir kaseye dökün, altına sıcak su koyup yağların ısınmasını bekleyin.Yani yağları benmari usulü ısıtın. Yağı aşırı ısıtmayın, kafa derinizin dayanabileceği bir sıcaklıkta olsun.inversiyon_yontemi_ile_haftada_2_cm_sac_uzatma (2)

Saçlarınıza ve saç diplerinize yağı sürün.inversiyon_yontemi_ile_haftada_2_cm_sac_uzatma (3)

Saçınızı nazikçe tarayıp yağın tüm saça ulaşmasını sağlayın.inversiyon_yontemi_ile_haftada_2_cm_sac_uzatma (4)

Saç diplerinize yavaşça masaj yaparak yağı, başınızdaki cilde yedirin.inversiyon_yontemi_ile_haftada_2_cm_sac_uzatma (5)

Başınızı aşağıya doğru uzatıp 4 dakika bu şekilde kalın, böylece kafa derisindeki kan dolaşımı artacak hücreler kanla dolaşacak, saçların uzaması kolaylaşacaktır. Saça sıcak yağ uygulanıp baş aşağı durulup beklemeye inversiyon yöntemi ile saç uzatma denir.inversiyon_yontemi_ile_haftada_2_cm_sac_uzatma (6)

4 dakikayı aşmayın. Düşük veya yüksek tansiyon rahatsızlığı, retinada sorun, kulak enfeksiyonu, omurilik yaralanması, kalp problemleri, fıtık, hamilelik gibi durumlar varsa inversiyon yöntemi sizin için uygun değildir.inversiyon_yontemi_ile_haftada_2_cm_sac_uzatma (7)

Saçınıza bone geçirip, yağları 1 gece başınızda bekletin.inversiyon_yontemi_ile_haftada_2_cm_sac_uzatma (8)

Ertesi günü saçınızı yıkayıp şampuanlayın ve durulayın.inversiyon_yontemi_ile_haftada_2_cm_sac_uzatma (9)

Haftada 1-2 kez maskeyi tekrarlayabilirsiniz.

İlgili Konular

Doğal yollarla hızlı saç uzatmanın 27 yöntemi

İbrahim Saraçoğlu Saç Uzatma Kürü Resimli Tarif

 

 

inversiyon_yontemi_ile_haftada_2_cm_sac_uzatma (10)