Çok zor benim için ya ne bi çevrem ne bi arkadaşım var psikiyatriye tekrardan randevu aldım bi bakacağım böyle cidden yaşayamıyorum.Aynısı gibi bende hissetmeye başladım ailevi problemler sağlık problemleri iş problemleri ve kaygı sonra tutunamamak korkular uykusuzluklar çok yalnız kaldık bizde ailece 3 kişiyiz hayata tutunmakta ve ben de çok kötü hissediyorum bu ara bende herkeste bir sorun görüyorum ilaçları bende bıraktım ama sorun sosyallesememek bir şekilde insanlarla bag kurmamız lazım
Her ilacı içmeyin sonra daha çözümsüz oluyor sen doktormusun diyebilirsiniz insan geçecek sanıyor ilacla ama o sadece rahatlatıyor yani geçirmiyor ben en son ilaçları bırakırken saç dökülmesi yaşadım çok üzüldüm yani neden bu ilaçları ictim diye sorguladım sıkıntıda gitmedi artarak geri döndü 4 yıl ilaç ictim bir işe girmeye çabalıyorum bir şeye kendimi vermeye eş dost edinmek lazımÇok zor benim için ya ne bi çevrem ne bi arkadaşım var psikiyatriye tekrardan randevu aldım bi bakacağım böyle cidden yaşayamıyorum.
Katılıyorum aslında birazda kimsesizlik hissi sanırım ilaçlara yönlendiren. Birilerinden beklediğimizi göremeyince ilaçlar sağlıyor sanırım bu durumuHer ilacı içmeyin sonra daha çözümsüz oluyor sen doktormusun diyebilirsiniz insan geçecek sanıyor ilacla ama o sadece rahatlatıyor yani geçirmiyor ben en son ilaçları bırakırken saç dökülmesi yaşadım çok üzüldüm yani neden bu ilaçları ictim diye sorguladım sıkıntıda gitmedi artarak geri döndü 4 yıl ilaç ictim bir işe girmeye çabalıyorum bir şeye kendimi vermeye eş dost edinmek lazım
Hiç düsmemis gibi kalkıcaz insan sevilince güzelleşiyor diyorlar önce kendini seveceksin hayır sevgi dolu ortamda büyüyeceksin insanlar sana mikrop gibi bakmayacak itip kakmayacak her kalktığında bir tekme savurmayacak . Ama ben kalkmaya karar verdim çünkü yaşım arttı ve bu dünyadan geçiyorum. Şuan bir sorumluluğum yok o yüzden kendimi baştan yapıcam. Zor olacak ama başka yol yok artık sadece iyi yaşamak istiyorumKatılıyorum aslında birazda kimsesizlik hissi sanırım ilaçlara yönlendiren. Birilerinden beklediğimizi göremeyince ilaçlar sağlıyor sanırım bu durumu
Gurur duydum seninle gerçekten umarım bu farkındalığa değerHiç düsmemis gibi kalkıcaz insan sevilince güzelleşiyor diyorlar önce kendini seveceksin hayır sevgi dolu ortamda büyüyeceksin insanlar sana mikrop gibi bakmayacak itip kakmayacak her kalktığında bir tekme savurmayacak . Ama ben kalkmaya karar verdim çünkü yaşım arttı ve bu dünyadan geçiyorum. Şuan bir sorumluluğum yok o yüzden kendimi baştan yapıcam. Zor olacak ama başka yol yok artık sadece iyi yaşamak istiyorum
Sizde içmeyin ilaç gerçekten benim sayfama da bakabilirsiniz belki bir çözümü vardır diye bir sürü ilaç içtim dedim şundan oldu bundan oldu şuna üzüldüm ya da bunu yaşadım hayır yani gerçekten hayat toz pembe degilmis onu anladım. Çözüm de yok. O yüzden en iyisi iyi yaşamaya odaklanmakGurur duydum seninle gerçekten umarım bu farkındalığa değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?