• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zyprexa velotab 10mg ve 20mg Kullanan Var mı?

fromada

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2022
4
0
16
25
Öncelikle herkese merhaba. Başlıkta belirttiğim ilacı 28.03.23 tarihinde başlattı doktorum 10mg ile. Daha sonra gelecek aya 20mg kadar arttırdı. Aynı senenin ağustos ayına kadar kullandım ve işe girdiğim için bıraktım ilacı ayrıca şikayetlerimde azalmıştı. Ancak 7 ay kadar çalıştıktan sonra iş yerimin de etkisi olsa gerek halüsinasyon görmeye tekrar başladım ve işi de bıraktım.(özel bir psikiyatri yatılı merkezinde çalıştım) Bu şey işi bırakınca da düzeldi neyseki. Ama daha sonralarda çok fazla iç sesimle konuşmaya başladığımı farkettim. Geceleri uyuyamaz hale geldim. İlla çok yorulmam veya sabahlamam gerekiyor. En ufak olayda o ses bana değersiz olduğumu herşeyi hakettiğimi ve canıma kıymam gerektiğini haykırıp duruyor. Herkesi kötü görmeye de başladığım için sosyalleşme becerimde azaldı. İlacı bırakmam ile ilgisi olabilir mi diye merak ediyorum. Tekrar bi görünmeli miyim psikiyatriye veya terapi için araştırma mı yapmalıyım bilemiyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim.

Aynısı gibi bende hissetmeye başladım ailevi problemler sağlık problemleri iş problemleri ve kaygı sonra tutunamamak korkular uykusuzluklar çok yalnız kaldık bizde ailece 3 kişiyiz hayata tutunmakta ve ben de çok kötü hissediyorum bu ara bende herkeste bir sorun görüyorum ilaçları bende bıraktım ama sorun sosyallesememek bir şekilde insanlarla bag kurmamız lazım

Aynısı gibi bende hissetmeye başladım ailevi problemler sağlık problemleri iş problemleri ve kaygı sonra tutunamamak korkular uykusuzluklar çok yalnız kaldık bizde ailece 3 kişiyiz hayata tutunmakta ve ben de çok kötü hissediyorum bu ara bende herkeste bir sorun görüyorum ilaçları bende bıraktım ama sorun sosyallesememek bir şekilde insanlarla bag kurmamız lazım
Çok zor benim için ya ne bi çevrem ne bi arkadaşım var psikiyatriye tekrardan randevu aldım bi bakacağım böyle cidden yaşayamıyorum.

Çok zor benim için ya ne bi çevrem ne bi arkadaşım var psikiyatriye tekrardan randevu aldım bi bakacağım böyle cidden yaşayamıyorum.
Her ilacı içmeyin sonra daha çözümsüz oluyor sen doktormusun diyebilirsiniz insan geçecek sanıyor ilacla ama o sadece rahatlatıyor yani geçirmiyor ben en son ilaçları bırakırken saç dökülmesi yaşadım çok üzüldüm yani neden bu ilaçları ictim diye sorguladım sıkıntıda gitmedi artarak geri döndü 4 yıl ilaç ictim bir işe girmeye çabalıyorum bir şeye kendimi vermeye eş dost edinmek lazım

Her ilacı içmeyin sonra daha çözümsüz oluyor sen doktormusun diyebilirsiniz insan geçecek sanıyor ilacla ama o sadece rahatlatıyor yani geçirmiyor ben en son ilaçları bırakırken saç dökülmesi yaşadım çok üzüldüm yani neden bu ilaçları ictim diye sorguladım sıkıntıda gitmedi artarak geri döndü 4 yıl ilaç ictim bir işe girmeye çabalıyorum bir şeye kendimi vermeye eş dost edinmek lazım
Katılıyorum aslında birazda kimsesizlik hissi sanırım ilaçlara yönlendiren. Birilerinden beklediğimizi göremeyince ilaçlar sağlıyor sanırım bu durumu

Katılıyorum aslında birazda kimsesizlik hissi sanırım ilaçlara yönlendiren. Birilerinden beklediğimizi göremeyince ilaçlar sağlıyor sanırım bu durumu
Hiç düsmemis gibi kalkıcaz insan sevilince güzelleşiyor diyorlar önce kendini seveceksin hayır sevgi dolu ortamda büyüyeceksin insanlar sana mikrop gibi bakmayacak itip kakmayacak her kalktığında bir tekme savurmayacak . Ama ben kalkmaya karar verdim çünkü yaşım arttı ve bu dünyadan geçiyorum. Şuan bir sorumluluğum yok o yüzden kendimi baştan yapıcam. Zor olacak ama başka yol yok artık sadece iyi yaşamak istiyorum

Hiç düsmemis gibi kalkıcaz insan sevilince güzelleşiyor diyorlar önce kendini seveceksin hayır sevgi dolu ortamda büyüyeceksin insanlar sana mikrop gibi bakmayacak itip kakmayacak her kalktığında bir tekme savurmayacak . Ama ben kalkmaya karar verdim çünkü yaşım arttı ve bu dünyadan geçiyorum. Şuan bir sorumluluğum yok o yüzden kendimi baştan yapıcam. Zor olacak ama başka yol yok artık sadece iyi yaşamak istiyorum
Gurur duydum seninle gerçekten umarım bu farkındalığa değer

Gurur duydum seninle gerçekten umarım bu farkındalığa değer
Sizde içmeyin ilaç gerçekten benim sayfama da bakabilirsiniz belki bir çözümü vardır diye bir sürü ilaç içtim dedim şundan oldu bundan oldu şuna üzüldüm ya da bunu yaşadım hayır yani gerçekten hayat toz pembe degilmis onu anladım. Çözüm de yok. O yüzden en iyisi iyi yaşamaya odaklanmak

Back