• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Zymflour 0,25 mg kullanan var mı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Agokdag

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2008
38
0
86
57
İstanbul
Arkadaşlar ekim bebeklerinin içinde şu ana kadar hiç kimseden böyle bir ilaç kullanıldığını duymadım.Kızkardeşimin bebeğine doktoru diş gelişimini koruması, sağlıklı çıkması için
ilk aydan itibaren 9 yaşına kadar kullanılacak Zymflour 0,25 mg ilaç verdi bu ilaçı kullanan var mı?

Arkadaşlar ekim bebeklerinin içinde şu ana kadar hiç kimseden böyle bir ilaç kullanıldığını duymadım.Kızkardeşimin bebeğine doktoru diş gelişimini koruması, sağlıklı çıkması için
ilk aydan itibaren 9 yaşına kadar kullanılacak Zymflour 0,25 mg ilaç verdi bu ilaçı kullanan var mı?
ben kızımda kullanmıştım kızım şimdi 5 yaşında...dişlerini daha kolay çıkarması için vermesi doktorumuz gerçekten kolay çıkardı hem çinko eksikliğide terleme yapıyor diye biliyorum bu ilaç hepsini dengeliyor diye söylemişti...4 aylıktan 2,5 yaşına kadar günde 1 tane vermiştik...
oğlum 3,5 aylık doktoru vermedi hala gittiğimizde sorcaktım bende verir muhtemelen...

Back