• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zyban isayesinde 8 gündür sigara içmiyorum ama yardım???

seydis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
90
1
36
Trabzon
merhaba arkadaşlar. ilacı kullanalı toplam 15 gün fln oldu ve ben zaten sigarayı bırakmaya çok istekli olduğum için çok rahat bıraktım ve 8 gündür hiç içmiyorum ve aramıyorum. yanımda sigara içiyorlar bana da tutup ısrar ediyorlar yak 1 tane diye ama hiç öyle bir isteğim olmuyor. kafamda tamamen bitirmiş gibiyim yani.
ancak benim sorunum şu: bu ilacı 3 ay kullanmam gerekiyormuş ama ben kullanmak istemiyorum. 10 gündür evden çıkasım gelmiyor, gece uyku tutmuyor, ağız kuruluğundan dilim damağıma yapışıyor, ve ben kilo almak isterken sanırım kilo veriyorum. bu ilacı şimdi bıraksam benim canım deliler gibi sigara mı isteyecek? neden 3 ay kullanmam gerekiyor? şimdi bıraksam nolacak biri bana açıklayabilir mi:? mümkünse bu ilacı içmek istemiyorum... yok mu benim gibi olup da ilacı kısa sürede bırakan ve sigarayı da hala içmeyen???

Merhaba canim, Zyban yada Champix gibi sigarayi biraktirmada yardimci olan ilaclarin muthis derece yan etkileri vardir, bu ilaclarin icerigini arastirsan bu tur ilaclari anti depresan olarak psikolojik tedavi goren hastalara veriyorlar. Belki googl'den turkceden yan etkilerini arastirsan o kadar cok kullanan yoktur ve cok yazan insan bulamazsin, bende kullanmak istedim bu ilaci ama yan etkileri insanlari cildirtmis diyebilirim bende saf gibi gidip nikotin bantlari aldim en guvenli onlar diye tabiki onunda cok fazla yan etkisi vardi en kotusu uykusuzluk. Tam iki gun kullandim ve iki gunde sabah 9'da ve 8:30'da uyudum. Kafayi yiycektim, aslinda birakmayi cok istiyorsan zaten kafanda sigarayi olayini bitirirsen kolayca birakabilirsin. Ben nikotin banlatini attim cope ve geri sigaraya basladim cunku tam bir iskenceydi ve 1.5 ay iictim ve dun biraktim sigarayi, canim istiyor ama o kadar da kotu degil, nefes alamiyor gibi oluyorum ama derin nefes alip verince geciyor :) yani sende Allen Carr'in Sigarayi birakmanin kolay yolu kitabini oku derim zaten okuduktan sonra bir daha icmezsin. Mantikli olmak lazim birakirken. Cok uzattim galiba umarim ilaclardan kurtulursun sana verdigi yan etkileri dusun artik ne kadar guclu bir ilacsa kullanma en iyisi.:6:

Back