Zümrüt fotoğrafçılık...

Kızlarrr burdan iç ve dış çekim olarak fiyat alan varmı?

ankara zümrüt stüdyosundan bahsediyoruzdur canım inşallah,iç cekim 1 000 tl ye anlaşmıştı kuzenim çok güzeldi ama tavsiye ederim benimde mayıs ayında dügünüm bende zümrüt veya stüdyo m yle anlaşmayı düşünüyorum..

istanbuldaki yerinden bahsediyorum cnm inşallah herşey güzzel olur :86:

ic cekim 1000 tl mi? kactane poz vardi bu paketin icinde?
bizde nikah fotograflarimizi zümrütte cektirdik 13 poz (2tane hediye verdiler) yani 15 poz deri album büyük boy cerceveli fotograf birde 6 tane cogaltma icin 490 tl ödedik cok memnun kaldik cok eglendik stüdyo olarak zümrütü tavsiye edebilirim 10 pozlu albumu 375 tl fln suan tüm fiyatlar aklimda degil ama 375 tl den baslayip pakete göre degisiyor bizimki 490 tl 700 tllik var fln bahcelievlerde cektirdik biz

kızlar merak ediyorum 10 poz 20poz albümlere 400-600-800 tl vermek ne kadar mantıklı acaba..
benim nişanlım düğün fotoğrafçılığı yapıyor, ve anlaştığı rakama çektiği bütün fotoğraflarıda ayrıyetten cd ile teslim ediyor. hem albümünüz oluyor hemde diğer bütün fotoğraflar elinizde oluyor. ortalama 300-600 kare arası çekim yapıyor. zümrüt yada herhangi stüdyo sizce albüme 10 tane fotoğraf koyduktan sonra size bütün çektiği fotoğrafları verecekmi.. çekinmeyin sorun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…