Zümrüt Apartmanı kitabının yazarı Abdullah Şevki ve yayınevi sahibi Alaattin Topçu serbest kaldı!

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.006
30.350
60
"Zümrüt Apartmanı" adlı kitabın yazarı Abdullah Şevki Yurtvermez 'müstencenlik' suçundan tutuklanması istemiyle sevk edildiği mahkemece adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı. Yayınevi sahibi Alaattin Topçu da adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest kaldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığının suç duyurusu üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılan pedofili içeren ifadelerin bulunduğu kitabı basan yayınevinin sahibi Alaattin Topçu ile kitabın yazarı Abdullah Şevki'nin, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı.

Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Topçu ve Şevki, adliyeye gönderildi.
Yurtvermez 'müstencenlik' suçundan tutuklanması istemiyle sevk edildiği mahkemece adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı. Yayınevi sahibi Alaattin Topçu da adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest kaldı.

Böyle seyleri okuyunca hem sok oluyorum hemde iyi ki Almanya da yasiyorum diyorum kendime. Burda böyle igrenc bir kitabi baskiya filan göndermezlerdi, kal di ki Türkiyede kac senedir satiyorlarmis!!!!!

Yuh.. Memleketin civisi cikmis.. Ahlaksizlikta rekora kosuyoruz. Uc cocuktan biri tacize ugruyormus. Cocuklarinizi kollayin bu sapiklardan.. Gordugunuz gibi devleti yonetenlerin umurunda degil, sapiklari cezasizlikla tesvik ediyor desem yeridir.

O hakimin,o savcının,varsa avukatlarının..
Emeği geçen herkesin suratına tüküresim var ama neye yarar..
Bu devletle,bu adaletle daha çooook yavrucak istismara uğrar,çok eve ateş düşer.Lanet olsun!!

Kanım dondu görmez olaydım.... nasıl bir ahlak yoksunu bu, o kitabı nasıl onaylamışlar. Kontrolde mi etmemişler yayımlanmadan önce. Ne biçim bir ülkede yaşıyoruz biz ya!

Allah bin belalarini versin o satırlari yazarken basarken nasıl vicdanıniz sizlamadi ahlaksız insanlar ama bu ülke bu ahlaksızliklara alıştı ((ALIŞTIRDILAR)) çünkü ne adaletli bir hukuk sistemi var ne başımızda bunlara dur diyecek bir başkan yazıklar olsun bir değil iki değil yüzlerce çocuk istismari tecavuzu.... Nasıl bir ülkede yaşar olduk gelde böyle bir ülkede çocuk dünyaya getir

Şaşırmak mı? O ne demek? Şaşırmanın nasıl birşey olduğunu unuttum...

Yazini 4_5 satırından fazlasını okuyamadım bile.Birde Elif safak'in mahrem kitabinda varmis benzer bi yazı henüz bakmadım.Birde bu zümrüt kaftanciogullarindan ödül almış diyorlar dogru mu? Allah belanı verir elbet.

Böyle seyleri okuyunca hem sok oluyorum hemde iyi ki Almanya da yasiyorum diyorum kendime. Burda böyle igrenc bir kitabi baskiya filan göndermezlerdi, kal di ki Türkiyede kac senedir satiyorlarmis!!!!!
Ben daha dün demiştim salarlar diye gene şaşırmadı adalet sistemimiz

"bizim adalet sistemimiz" ise bizde onlar kadar suçlu ve aşağılık insanlarız
:kusmuk:

Turkiye'de kamera gordugunde namaz kilmaya baslayanlarin, dindar oldugunu ispat icin dilinden Allah kitap sozlerini eksik etmeyip her kamera gordugunde yuksek sesle soyleyenlerin "gunah isleme ozgurlugu" var. Cocuklara tecavuz etsen de iki gunde rizasi vardi, bagirmadi, gravat takti, cubbe giydi diye bahanelerle salinirsin, bir baskasinin da kanina gir diye. Her turlu gunahi isler cikarsin ortaya. En fazla kandirilmissindir.

Onun disinda normal bir vatandas isen, kendievinde, kendi kafa denklerinle icki filan iciyorsan cehennemliksin. Kafirsin. Ickili toplantilar yasaklanmali. Herkes tekduze yasamali, musluman gibi. Musluman olmasan bile.. Cunki senin sectiklerinin senin hayatina karisma, hatta yatakodana kadar girip kondom kullanip kullanmayacagina bile senin yerine karar verme hakki var. Ama secilenlerin toplumda huzuru koruma, cocuklari kadini koruma gibi sorumluluklari yok. Kadin, erkek, yasli genc farketmez, namaz resimli dindar degilsen sana saldiranlar odullendirilir bile burada. Burasi Yeni Turkiye.

Cocuk istismari arastirilsin onergesi AKPli vekillerin oylariyla reddedildi:

2274843

Uyusturucuyla mucadele onergesi AKPli belediye meclisi uyeleri tarafindan reddedildi:

2274845

70 yasindaki Kilicdaroglu'na yumruk atan, yakin diye bagiran, linc ettirmek isteyenleri arastirma onergesini reddetti. Saldirganlar salindi ve kahraman denilip odullendirildi: Bir de koruma tahsis edildi, adam hirsizmis ustelik.. Hirsiza koruma moda haline geldi, vergisiyle bunlari besleyen vatandasi dovmek, irzina gecmek serbest oldu:
2274871

X