• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zumba

unlucky_26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
17
1
36
Tekirdağ
Kızlar

Siz de benim gibi dans ederk spor yapmaktan hoşlananlardan mısınız?
Birkaç ay önce televizyonda görüştüm ZUMBA diye bir fitness akımı var ama Türkiyede pek bilinmiyor.İstanbulda bir merkezde var bildiğim kadarıyla ama hepimiz İstanbulda yaşamıyoruz herhalde...

Acaba diyorum internette bununla ilgili video inidirp evde açlışan var mı ya da CD-DVD adı bilen ?

unlucky zumba Almanyayi kavurup gitti vallahi.
her fitness kulüplerinde artik zumba dersleri var, bende internetten arastridim gercekten süper bir dans ve yarim saat denedim, resmen terliyorsun.
hemde cok zevkli, ama baska detaylari bende bilmiyorum cd`si kesin yakinda cikar.

Zumba sayesinde birkaç ayda tığ gibi oldum. İnanılmaz bir dans.
CDye falan gerek yok. Zumba he zumba ha yazın youtube a, heme zumba dersleri gelir hem şarkısı.
Benim favorim zumba he zumba ha - ve - danza kuduro :)

Son düzenleme:
Didem ile zumba inceleyin derim.Zumba inanılmaz keyfli ne stres ne sorun hiç bir şey kalmıyor ekstrası da kilo veriyorsun e daha ne olsun :)) kesinlikle hayatınız da olmalı diye düşünüyorum

ama bu zumba he zumba ha dansı 3bçuk dk bişi:26:
bunu mu yapcaz başa sarıp sarıp 1 sa boyunca?

Zumba sayesinde birkaç ayda tığ gibi oldum. İnanılmaz bir dans.
CDye falan gerek yok. Zumba he zumba ha yazın youtube a, heme zumba dersleri gelir hem şarkısı.
Benim favorim zumba he zumba ha - ve - danza kuduro :)

nekadar kilo verdin yada sıkılaştın mı 2 ayda ?

Back