Zumba zımbırtısı nasıl bir şey bir bakıverin kızlar :)

SiyahKolik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
1.398
164
Kızlar bu seferki bir dert değil rahat olun
Bu aralar şu zumbaya takmış bulunmaktayım. Bu forumda da birçok konusunu okudum ama tatmin olamadım. Benim derdim kilo vermek değil aslında, kilo vermeyim ama sıkılaşayım fit bir görünüme sahip olayım istiyorum. Okuduğum kadarıyla da gidenlerin hepsi ciddi anlamda kilo verebilmişler. Bu sporu yapanlar var mı aranızda? Benim isteğimi karşılar mı? Bilgisi olanlar bana bi yorum atabilirlerse çok çok memnun olacağım.

Kilo verirsin ama siklastirmaz yani worklut siklastiran sporlarda yapin zumbayida eglence hem hareket olarak yapin inanin cok zevkli bir spor

Ay kızlar bilen varsa bana da yardımcı olur musunuz kilo problemim var ve cidden artık kurtulmak istiyorum.

Ay kızlar bilen varsa bana da yardımcı olur musunuz kilo problemim var ve cidden artık kurtulmak istiyorum.
Canım okudum arastırdım baya kilo veren, beli baseni incelen varmış. Ama işte benim tek derdim sıkı bir vücut :)

Kilo verirsin ama siklastirmaz yani worklut siklastiran sporlarda yapin zumbayida eglence hem hareket olarak yapin inanin cok zevkli bir spor
Hadi yaa üzüldüm şimdi.
Göbek var bende biraz, o yüzden göbeğim gitsin ve sıkı bir vücudum olsun istiyorum ama bu yanlış seçim olur sanırım.

Spor salonuna giderken, zumba dersine katılayım dedim. Acayip tempolu bir dans, kesinlikle ter atılır, kilo verilir ama benim için fazla kıvrak hareketleri vardı. =)) Normalde de böyle midir bilmiyorum ama bizim hoca basbayağı oryantal yaptırıyordu; kalça salla, göbek at, sağa koş bir kalça oraya at, sola koş bir kalça oraya, hobbaa şeklinde... Ben de bu tür dansları pek sevmediğimden ilk 10 dakikada kaçmıştım. =) Bel, basen, bacak çalıştırır ama göbek çalıştırmak istiyorsanız, pilatesten faydalanın.

sıkılaşmak için plates yapar benim işede yarıyor sanırım. Ah ben bir boğazımdan kısabilsem.
Bende telefonuma egzersiz programları indirdim. Biraz sıkı bir çalışmayla fark edilir bir şeklde göbek falan hafiften eriyor ama ev ortamında da istikrarlı bir şekilde yapılmıyor :) Amann yarın akşam yapayım diyorum yapmıyorum

Videolarını izliyorum çok eğlenceli. Bir de ben göbek atmayı severim ama asıl amaç sıkılaşmak oluyor benim için. Evde de kendi kendime spor yaparım ama devamı gelmıyor erteliyorum :) En iyisi pilates o zaman dediğiniz gibi:)

Zumba mükemmel bir dans çeşidir. Ve en güzel örneğini canan hanımdan verebilirim. İnstagram hesabınız varsa ''cananvolkancetin'' yazarak aratabilirsiniz. Kadının fiziği mükemmel ve zumba hastası!

Zumba mükemmel bir dans çeşidir. Ve en güzel örneğini canan hanımdan verebilirim. İnstagram hesabınız varsa ''cananvolkancetin'' yazarak aratabilirsiniz. Kadının fiziği mükemmel ve zumba hastası!
1.55 kilo 46-47 kilo arasındayım. Benim göbek sorunum var, kilo almaya göbek ve simit bölgemden başlıyorum birde göğüslerim dolgunlaşıyor. Bu yüzden hem eglenip hem sıkılaşmak istiyorum. Pilates benim için en uygunu sanırım ama zumba da cok hosuma gidiyor :)
Önerinize de hemen bakıyorum :)

Boyunuza kilonuz gayet normal. Ama göbek ve simit çevrenizden alıyorsanız bu sizin yapınız ile alakalı. Mesela göbek ve simit çevresinden alanların en çok stres, bunalım çektiği söyleniyor. Mesela basenlerinden alanlar ise kan akışı ile sorun yaşayanlar. Pilates sıkılaşmak ve formu korumak için vardır. O yüzden size önerim; Cardıo yapın bol bol yürüyün, koşun sonra zumba yapın. Yağlarınızı eritin erittikten ideal fiziğe ulaştığınızda pilatesle formunuza devam edin.

Stres olabilir valla evet. Beslenmem de dengesiz o nedenle de oluyor sanırım. Öneriniz için teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…