*Zuma Deluxe *

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı

Büyük Zuma tapınaklarında oynayacağınız eğlenceli ve dikkat edilmezse bağımlılık yapacak bir oyun Zuma Deluxe... Oyunda amaç arka arkaya gelen renkli topları en az 3'lü gruplar halinde vurarak tüm topları bitirmek. Eğer topları vaktinde vuramazsanız ağzını büyük bir keyifle açan kötü tapınak koruyucusu 1 hakkınızı elinizden alıyor. Oyunda bölümleri geçtikçe değişik tapınaklar ve farklı oyun alanları açılıyor. Oyun esnasında yavaşlatıcı, bomba, zamanı durdurucu ve yardım lazeri gibi değişik özelliklerde toplarda size yardımcı olmak için sıraya girip sizi ziyaret ediyorlar. :)

Oyunun grafikleri ve tapınakların çeşitliliği oyunu sıkılmadan oynayabilmeniz için güzel bir zemin hazırlamış. PopCap firmasının ustalığını hissettiğimiz grafik ve ses efektleri ise bizi tapınağın içindeymişiz gibi hissettirmeye yetiyor. Oyunun oynanışı ise gayet kolay. Fareyle oynanan oyunda kayıt seçeneği de mevcut.

Şimdi kolları sıvayın ve bir anda sizi bağımlısı yapabilecek Zuma'nın büyüsüne kapılmaya hazır olun.

Oyunun Özellikleri :

3-D grafiklerle hazırlanmış görüntüler
Macera kipinde karşılaşabileceğiniz birçok yeni tapınak
Kendinizi test edebileceğiniz Sınırsız oyun kipi
En iyiler tablosu
Keşfedebileceğiniz 20 çeşit tapınak

şutarafagitti
Iyi eglenceler :içelim:

canım arkadaşım oyunu ındırdım şimdi oynucam :1hug:teşekkürler zappcim bakalım nasıl bir oyun bu
herhalde süre kısıtlamalı bu değil mi :uhm:

ben iyi bilirim bu oyunu çok oynadım güzel oyundur tavsiye ederim...

bayılırım bu oyuna. başına oturunca kalkamıyorum.tüm hamileliğim boyunca oynamışımdır diyebilirim...saol çok teşekkürler...

ben bu oyunu oynadım ama bir süre sonra otomatıkmen kendısı kapandı bende kaldırmak zorunda kaldım ama güzel bir oyun

senelerdır oynadıgım bı oyun eskı versıyonlarınıda oynamıstım.
yalnız cok bagımlılık yapar. bılegımı ıncıtıp hala sararak oynamaya devam etmısımdır :)
sımdı bıraktım.
onun muadılı yalnıs hatırlamıyosam bıgfısh"ın atlantıs ı var zuma kadar ve stres bagımlılık yapmıyor.

bu oyunu görünce başım dönüyor artık okadar çok oynadık ki şimdi kayınpederim oynuyor o hiç sıkılmıyor allah sabır versin oynayan arkadaşlara birzaman sonra herşey dönüyorkafamçokkarıştı

ben oyunu indiremiyorum ya senağlama
indirilmiş hali yok mudur :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…