• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Zulüm, bundan tam 77 yıl önce son buldu!"

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
"Zulüm, bundan tam 77 yıl önce son buldu!"
"
zulum-bundan-tam-77-yil-once-son-buldu-1011151200_m2.jpg

H. Yahya Şekerci, "Zulüm, bundan tam 77 yıl önce son buldu!" diye yazdı.

http://odatv.com/zulum-bundan-tam-77-yil-once-son-buldu-1011151200.html
10.11.2015 12:36 Karakter boyutu :
font_02.gif
font_04.gif

Cemaat’e yapılan operasyonlar kapsamında İpek - Koza Holding'in kayyuma devredilmesinin ardından Diriliş Postası'ndan Millet gazetesi genel yayın yönetmenliğine getirilen H. Yahya Şekerci, Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümünde tartışma yaratacak bir mesaj yayınladı.

Sosyal medya hesabından 10 Kasım mesajı yayınlayan Şekerci "Zulüm, bundan tam 77 yıl önce son buldu!" hakaretinde bulundu. Bu hakaret sonrasında Şekerci’ye sosyal medyadan tepki gösterildi.

İşte o mesaj:

yahyaaa.jpg

Millet gazetesinin künyesi:

yenasd(1).jpg

Odatv.com

Sen kimsin, kime ne hayrın oldu, vatan için ne yaptın da Atatürk'ü o leş ağzına alıyorsun?

Hakikaten bu millet hangi kafayla cephelerde vatana hizmet eden bir adama oturduğu yerden kalem sallıyor, Allah'a havalesiniz...

Hürriyet’e özel açıklama yapan Hüseyin Yahya Şekerci, Twitter hesabının ele geçirildiğini ve mesajı kendisinin atmadığını anlattı. Hüseyin Yahya Şekerci şunları söyledi:

HESABIM HACK’Lİ

“Hesabım ele geçirilmiş vaziyette. Yasal süreç zaten başladı. Savcılık TİB’e bildirecek. TİB’den biz geri almaya çalışacağız… Bu anlamda benim sosyal medya hesaplarım, mail hesaplarım bunların eline geçmiş vaziyette. Bununla alakalı avukatım zaten yasal süreci başlattı. Zannediyorum bu hafta içerisinde savcı beyle görüşeceğiz. Savcı beyle görüştükten sonra da orada bir açıklama yapacağım kamuoyuna.”

BU ÇETE BİZE OPERASYON YAPMAYA DEVAM EDİYOR

“Burada bu çete, bu örgüt bize operasyon yapmaya devam ediyor. Hem şahsi haklarıma, hem de başında bulunduğum kuruma ilişkin sürekli olarak tezvirat yayıyor. Burada hedef gösterilmeye çalışılıyoruz ilk günden beri. İlk geldiğimiz günden beri bizim üzerimizden şov yapmaya çalışıyorlar.”

Hesap hadi hacklandi akit tvde yazı var zulüm sona erdi diye paylsşmışlar hatta yeni gördüm faceimi kapatmayı düşünüyorum bu mallar yüzünden

Hesap hadi hacklandi akit tvde yazı var zulüm sona erdi diye paylsşmışlar hatta yeni gördüm faceimi kapatmayı düşünüyorum bu mallar yüzünden

Bunlara ağzının payını vermek varken neden kapatasın ki?

Ayrıca facemde tüm gün herkes Atatürk'ü paylaştı, sayfam Atayla doldu taştı. Çok güzel yazılar vardı.

Atatürk sevmeyen 4-5 insan var onlarda öyle kolay laf atamıyor, illaki ağızlarının payını alıyor ufak bir sözde :D

Bence Atatürk'ü anlamayıp, onu yaftalayanlar kapasın faceyi. Bugün o sayfa sayfa Atatürk paylaşımları ağır gelmiştir.

Ben girip faceme tadını çıkarayım Atatürklü paylaşımların :KK14:

Madem özgürlükle dertleri var bizde imzalar kapattırılması için uğraşırız ama boroso domokrotok bo ülke demesinler bidaha

Back