--zuhalzerrin'in Alyansı--

zuhalzerrin

Alya'mm güzel kızım büyüyorrr :)
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
2.901
106
363

3 eylül de nişanlandık o kadar araştırmadan sonra bu alyansı beğendik...çok memnunum.. sizce nasıl kızlar ??

allah tamamını erdirsin canım, çok güzel.. rabbim utandırmasın, bir ömür boyu mutlu olun. en kısa zamanda düğün resimlerini, sonra da hamile kalmak istiyorum topiğinde yazılarını görmeyi bekliyoruzz

güzelmiş ama çok büyük olmasın dikkat et:44:

yok canım 1 aydır kullanıyorum herhangi bi sorun yaşamadım..kalın olanlar kaba durur sanmıştım kalın düşünmüyordum ama içimize çok sinince bunu tercih ettik..

Son düzenleme:
Çook güzelmiş canım mutlulukla kulla yüzüğünü...Allah tamamına erdirsin:)

kardeşimin alyansına çok benziyor ama aynısımı emin olamadım. parmakta çok şık durur güle güle kullanın iyi günlerde

Amin canım ne güzel dilekler bunlar... nasipse ocak da evleniyoruz =))) uzun değil yani her konuda yazılarım olur artık...

çok güzel canım ben cok beğendim, güle güle tak. şimdiden kocaman mutluluklar diliyorum (

Hayırlı olsun cnm çok gü<elmiş alyansın:)
ne kadara almıştın?

Kızlar kusura bakmayın yorumlarınız için çok teşekkürler..... nişan,ev hazırlıkları,düğün,balayı vs derken evleneli 7 ay olmak üzere =)) foruma uzun zaman giremedim... alyansın çiftini 1400 tl ye almıştık.

harikaymıişşşşş çokkk beyendimmmmm.tammm benim isteğimmmm.allahhhh tamamını erdirsin inş.

harikaymıişşşşş çokkk beyendimmmmm.tammm benim isteğimmmm.allahhhh tamamını erdirsin inş.

Tamamına erdik sanki 7. ay doldu,, evleneli =)) teşekkür ederim canım Allah sana da nasip etsin.......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…