• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Zuhair Murad 2013 bridal collection for Rosa Clará

mylittlesunshine

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
4.801
1.558
448
zuhair murad 2012 beğenildiğine göre 2013'3 de paylaşmalıyım diye düşündüm :)

buyrun yeni bebeklere

zuhair-murad-bridal-2013-kansas-wedding-dress-strapless-tulle-ball-gown.jpg

zuhair-murad-2013-bridal-kaolin-wedding-dress-strapless-ball-gown-novia.jpg

zuhair-murad-2013-bridal-karina-lace-wedding-dress-cap-sleeves-gown.jpg

zuhair-murad-wedding-dresses-2013-bridal-karen-sleeveless-ball-gown-tulle-illusion-straps.jpg

zuhair-murad-2013-bridal-katrina-wedding-dress-long-sleeves-lace-ball-gown.jpg

zuhair-murad-bridal-2013-kerry-wedding-dress-strapless-tulle-ballgown.jpg

zuhair-murad-wedding-dresses-2013-ketty-strapless-lace-a-line-gown.jpg

zuhair-murad-wedding-dresses-2013-kiev-bridal-gown-off-shoulder-lace-straps.jpg

bu koleksiyon zuhair murad'ın geçen seneki kendi koleksiyonu kadar gösterişli gelmedi bana, rosa clara'nın o soft romantik tarzına uygun olmuş olmasına ama zuhair murad'ın metrelerce fransız danteli kullandığı ihtişamlı parçalarını da arıyor gözler haliyle.

peki siz ne düşünüyorsunuz?

Ben voooaaaa demek istiyorum. Normalde Zuhair Murad'ın çizgisini pek sevmiyorum, biraz abartılı geliyor kendi gelinlikleri bana. Rosa Clara'nın sadeliğini daha çok severim mesela, hatta en sevdiğim 3 gelinlik markasından biri olabilir Rosa Clara :D Bu seriyi ise beğendim, ilk iki gelinlik acayip Vera Wang kokuyor yalnız. Favorilerim ise şunlar:

zuhair-murad-2013-bridal-karina-lace-wedding-dress-cap-sleeves-gown.jpg

zuhair-murad-2013-bridal-katrina-wedding-dress-long-sleeves-lace-ball-gown.jpg

İlk gelinliği şu an evlenecek olsam kendim için düşünebilirdim, o kadar beğendim. Harika, çok klas...

ilk gelinliği vera wang'a senin beğendiğini de şuna benzettim

Eki Görüntüle 462365

diğerleri de bir çok yerde gördüğümüz modeller gibi bence :D aşağılar gibi konuştum yalnız öyle değil tabii ki :D ama zuhair murad diyince aklıma gelen şeyler şaşaa, lüks ve metrelerce dantel benim, bunlar değil :)

Zuhair Murad'ın ürünleri Rosa Clara'ya göre biraz daha üst yaş grubuna ayrıca daha da önemlisi üst gelir grubuna hitap ediyor yalnız :D Sonuçta o kadar malzeme kullansa Rosa Clara'nın fiyatlarında satamayabilir :D

Zuhair Murad'ın ürünleri Rosa Clara'ya göre biraz daha üst yaş grubuna ayrıca daha da önemlisi üst gelir grubuna hitap ediyor yalnız :D Sonuçta o kadar malzeme kullansa Rosa Clara'nın fiyatlarında satamayabilir :D

yani tabii ki hazır giyim olarak üretiyor bunları alınabilecek fiyatlarda olması lazım o yüzden. kendi gelinlikleri için 100 bin dolardan bahsedildiğini duydum ve sınırlı sayıda üretilmesi de cabası.

karl lagerfeld ya da lanvin'le çalışan h&m misali ulaşılabilir fiyata tasarım vadetmese ortaklığın esprisi kalmaz zaten :D tamamen duygusal işler :D

4 numaralı gelinliğe bittim ne müthiş fiyonkuna bayıldım çok güzeller canım ellerine sağlık

Ben çok beğeniyorum tüm kreasyonlarını. Bunlar da çok güzel. Yalnız bu modeller çok kalite kumaştan dikilmeli ve ince belliler giymeli ki bu resimlerdeki gibi dursun :43:

Ben çok beğeniyorum tüm kreasyonlarını. Bunlar da çok güzel. Yalnız bu modeller çok kalite kumaştan dikilmeli ve ince belliler giymeli ki bu resimlerdeki gibi dursun :43:

bence bunları diktirmek ayıp olur :D

pronovias'ın bile başarılı repliklarını nadiren görürken zuhair murad olsun elie saab olsun neblim vera wang olsun bunları birebir yeniden dikmek imkansız bence. vera wang eteği, zuhair murad danteli, elie saab çiçeği zor işler zor :D

bu arada şimdi baktım da yeniden gelinliklere zuhair murad'ın kendi kreasyonu gibi değil evet ama hakkaten güzel parçalar her biri.

Son düzenleme:
Zuhair Murad ın abiye tasarımlarıda inanılmaz hayran bırakacak şekilde.. Hatta bu kolleksiyona ait bir çok gelinlik eklenmemiş buraya..
Kesinlikle modelleri gözden kaçmayacak şekilde.