Gelinlik Modelleri Zuhair Murad 2012 gelinlikleri

çok beğendiğim bir tasarımcıdır beyrut'lu Zuhair Murad.hatta ben de albüm yapacaktım siz benden önce davranmışsınız.sizde bu resimleri albüm kısmında paylaşsanız daha güzel olmaz mı?

siz paylaşabilirsiniz isterseniz albümde ben bu aralar pek giremiyorum ilgilenecek vaktim yok fotoları kullanabilirsiniz isterseniz ki zaten fotolar wedding inspirasi'den alıntı :)

sanırsam galiba yada herhalde ben 7.model gelinliğe aşık oldum off ne güzel bir dikim,danteldir ya! Buarada bu şahane paylaşımlar için teşekkürler:)

Bu gelinlikler sanki benim için dikilmiş!
Üst kısımlarda ama biraz oynama yapardım!
Beni kim alacaksa alsın! Bende gelinlik seçmek istiyoooooom!

renkli kurdele modası sonunda ülkemize de geldi gerçi yurtdışında yavaş yavaş sönmeye başladı fakat ben dahil olmak üzere bizim gelinler hala kullanmakta.

geçen sene burcu kara pembe kurdele, tuba büyüküstün siyah kurdele (onunki vera wang'ın kendinden kurdelalı gelinliğiydi zaten), gökhan özen'in eşi selen sevigen yağ yeşili kurdele, ondan öne tuba ünsal cem cantaş'la evliliğinde yeşil kurdele (ki tuba ünsal kurdeleyi kullandığında kurdele dünya modasındaki en popüler dönemini yaşıyordu) bu yıl ise feriha'nın sezon finalinde mavi kurdele ve oktay kaynarca'nın eşi ise gelinliğinde pembe kurdele kullanarak kurdele modasını türkiye'ye taşıyan isimler arasında yer aldılar.

Son düzenleme:
çoookk güzeller tam benim zevkime göreler. transparanı gelinliğe yakıştırmıyorum ama genel olarak bu tarz modeller çok hoşuma gidiyor. sade dantel ağırlıklı modelleri daha asil buluyorum ve kendime daha çok yakıştırıyorum. insanın bunları görünce evlenesi geliyor hazır koca adayınıda bulmuşken:)) ama daha çok var malesef:):)

8 ve 12 numaralı gelinlikleri çok beğendim özellikle 2 numaradaki gelinliğin duvağı çok güzel tam istediğim gibi uzun müthiş

8 ve 12 numaralı gelinlikleri çok beğendim özellikle 2 numaradaki gelinliğin duvağı çok güzel tam istediğim gibi uzun müthiş

bu koleksiyonun hepsi çok güzel tablo gibi bakmaya doyamıyor insan :)

kızlar bır numaralı gelınlıgı nerde bulabılırım ankarada

bence bulamazsınız ankara'da, istanbul'da vakko wedding var orda bulabilirsiniz belki.

Çok güzeller. Tamamına yakınını beğendiğim ender koleksiyonlardan. Ben özellikle transparanlara bayıldım, giyilebilir giyilemez o ayrı ama çok güzeller. Yalnız bu modellerde kumaş kalitesi çooook önemli. Aynı modeli yanlış kumaşla dikerlerse hiç alakasız birşey çıkar ortaya. Ama nefisler yaaa.

Gözüm gönlüm açıldı yaaa

Ne kadar harika, ne kadar zarif modeller, benim gelinliğimde bu modellere yakındı geçen sene evlendim bu arada, ki o zaman en güzeli benimki diye düşünüyordum ( sanırım herkes için kendi gelinliği öyledir zaten )

Ama şu an bu modelleri görünce ağzım açık hayranlıkla baktım. Transparan modeller çok zarif giyemezdim ama harika tasarlanmışlar, hakkını yememek lazım.

Ve işte beni mest eden model numarası 7.......!!!!!!! Yazıyla : YEDİ !!!!!!!!!!!!!! Evlenecek arkadaşlarıma link atayım hemen:)

Tekrar gelinlik giyesim geldi, lakin bu gelinliklerin fiyatları uçuyordur muhtemelen :)

Harikalar...
Teşekkürler paylaşımın için, insan bakarken ağzı açık kalıyor.
Modeller çok hoş ve çok detaylı...

bu gelinliği gördüğümden beri tesettür için çok uygun olduğunu düşünüyordum keza fatih'te bir modaevinde tesettür halini gördüm. kaliteli malzeme kullanılmamış fakat model aynısı yaka kısmı da güzel kapatılmıştı. alışılan tesettür gelinliklerden farklı olmuş düşünenler varsa bir gidip baksın derim.

Ben "çoğunu" çok çok çok beğendim. :)

Ayrıca transparan olanlarında bi iticiliği yok. Çok zarif görünüyorlar.

Favorim 7 numara sonraki beğendiğim ise 2..
Dantel kokuyor, asillik akıyor gelinliklerden tamda hayal ettiğim gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…