Gelinlik Modelleri Zuhair Murad 2012 gelinlikleri

mylittlesunshine

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
4.801
1.558
448
bugün wedding inspirasi'de görünce dayanamadım buraya da eklemek istedim. bence hepsi birbirinden güzel. zaten bu yılın hakikaten modası bu modeller.

üst kısmı üç boyutlu aksesuarlarla süslü, belden aşağı doğru yine aynı aksesuarlar (çiçek vs) serpiştirilmiş eteği tül gelinlikleri rahatlıkla bulabilirsiniz. fatih'te gelinlikçiler çarşısında pudra rengi bile vardı bu modelin.

bu bebeğe bayıldım ♥ kapalı gelinlik de çok hoş olur bu modelden

beğenenlere saygım var ama ben hiç beğenmedim tarzım değil..hangi gelin bu kadar transparan bir gelinlik giyer ki?

modelleri beğenmemenizi anlarım da Allah aşkına iki tane transparan gelinlik var o kadar gelinliğin içinde el insaf

He heh, ben de tam tül yaka örneklerini paylaşmak için kkya girmiştim ki sen paylaşmışsın modelleri hoş, güzel...

çok güzeller di mi ♥

Çok şık modeller varmış özellikle klasik gelinlik modellerinden sıkılmış adaylar için mükemmel

hepsi çok ama çok güseller... geçen sene bir tanesini beğendim ve fiyatını sordum . haute couture(özel tasarım) olduğu için 100.000dolardı ve her ülkeye sadece bir tane gönderiyorlarmış,onuda başkası için yapmışlardı bile.bende aynısını başka bir yere diktirdim,tam istediğim gibi olmasa da güsel oldu diyebilirim. tabi özel tasarım olmayanlar daha uygundu(!) 8-10 bin dolar gibiydi sanırım... bu adamın tasarımları gerçekten çok güsel

cok güzeller kızlar ya bnmde 3 ayım kldı ama bn hala karar veremedım dıktırıyımmı alıyımmı onuda bılmıyorm

Aman Allahım ne güzel gelinlikler bunlar böyle Dekolteli olanlar çok hoş ama ben düğünümde utanırım giyemem. Ama yine de çok hoşlar.
Ben üst kısmında işlemeli tül bolero ekli olanlardan düşünüyorum. İlle kapalı olsun diye değil de tenimin üzerinde dantel işlemeleri çok seviyorum. Straplez denedim ama yakıştıramadım kendime. Kilolu değilim ama sanki kol altlarıma yakın kısımlar dışa taşıyormuş gibi geldi. Ben de hem giydiğimde kötü görüntüler vermeyecek hem de içime sinen bir gelinlik istiyorum.

çok beğendiğim bir tasarımcıdır beyrut'lu Zuhair Murad.hatta ben de albüm yapacaktım siz benden önce davranmışsınız.sizde bu resimleri albüm kısmında paylaşsanız daha güzel olmaz mı?

ben şu 3 ve 7yi çok beğendim 2011dende sırf dantelli vardı onuda çok beğendim şu ana kadar işte bu dediğime en çok yaklaşan bu marka beyrutlu tasarımcı felan diyorsunuz tanıyor gibi konuştunuz sanki yapsın bi güzellik bize hayallerimin gelinliğine kavuşayım:)

hiç düşündüğüm model değiildi bunlar ama eteklere doğru uçuşan çiçeklere bayıldım yaa
2.si de çok hoşuma gitti..
kapattırılır mı ki bunlar
gerçi 100.000 dolar ucuz(!) geldi bana, sanki kalitesiz gibi geldi, daha pahalı(!) bişeyler mi arasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…