Zübeyde Hanımda TÜP BEBEK yaptıranlar BURAYA!!

canim cok tesekkur ederim bilgi verdiniz için. :KK200:
ben devlet oldu için bazen biraz enişeleniyorum, ilgi konusunda ve guvenlik konusunda?
labartvarlari falan hepsi acaba ozelden farki var mi
tabi ki özelden farkı var evet olumlu sonuç alalar var elbette ama labartuvarı çok iyi değil bence 2 kez tü bebek yaptırdım orada ilkinde 13 ikincide 9 yumurta toplandı ve bunlardan sadece 3-4 tanesi döllendi sadece 1 tanesi trasfer aşamasına geldi, elimizde dondurcak embriyo bile kalmadı, embriyolar 5. güne bile gidemedi, ha ilgi alaka dersen doktorlar ve hemşireler ilgili herşeyi sorup cevap alabilirsin anlayana kadar anlatırlar tek iyi yanı bu zaten

canim cok tesekkur ederim bilgi verdiniz için. :KK200:
ben devlet oldu için bazen biraz enişeleniyorum, ilgi konusunda ve guvenlik konusunda?
labartvarlari falan hepsi acaba ozelden farki var mi
Ben devlet/ özel diye kategorize etmiyorum acikcasi. Bence ilgi alaka son gittigim yerden daha iyiydi. Kalabalikta degildi bazi ozeller gibi. Ve guvenli benim gittigimde kovit testi yapiliyordu hastalara,simdi hes kodu ile aliniyor sanirim.

Sizdeki sorun neydi canim?
ben 10 yil evlilim ve hiç normal yollardan hamile kalmadim, sadce gecen yıl dondurlumus embryom vardi o tuttu 5.haftada dusukle bitti (açikçasi ben çaliştim o gunlerde okula devam ettim bazen kendime diyorum dusuk sebebi budur heralde ama doktor yok dedi çalişmak alakasi yok)
benim hep kist olyor ve esimin az olasa da ileri hareket az cikiyor tahlilerde. diger yaptim tum tahliler hepsi temiz cikyor.

bilmiyorum bu yıl devlete deniym dedim bakalim hayrlisi

tabi ki özelden farkı var evet olumlu sonuç alalar var elbette ama labartuvarı çok iyi değil bence 2 kez tü bebek yaptırdım orada ilkinde 13 ikincide 9 yumurta toplandı ve bunlardan sadece 3-4 tanesi döllendi sadece 1 tanesi trasfer aşamasına geldi, elimizde dondurcak embriyo bile kalmadı, embriyolar 5. güne bile gidemedi, ha ilgi alaka dersen doktorlar ve hemşireler ilgili herşeyi sorup cevap alabilirsin anlayana kadar anlatırlar tek iyi yanı bu zaten
simdi bu konuda acaba lab. etkisi var mi bilmiyorum. ama ben gecen yıl anatoliada 12 yumurta toplandi ve 4 doneldi ama emryolog pek durumlari iyi deil sadce iki tane orta seviyede cikti biri taze transfer yaptk ve digeri dondurduk

ben 10 yil evlilim ve hiç normal yollardan hamile kalmadim, sadce gecen yıl dondurlumus embryom vardi o tuttu 5.haftada dusukle bitti (açikçasi ben çaliştim o gunlerde okula devam ettim bazen kendime diyorum dusuk sebebi budur heralde ama doktor yok dedi çalişmak alakasi yok)
benim hep kist olyor ve esimin az olasa da ileri hareket az cikiyor tahlilerde. diger yaptim tum tahliler hepsi temiz cikyor.

bilmiyorum bu yıl devlete deniym dedim bakalim hayrlisi
Cok gecmis olsun canim. Nasip degilmis demekki. 10 yil fazlaca bi sure. Kac denemen oldu? Deneyebilirsin canim. Zaten tup bebek 2 haftalik bi zaman dilimi, ilac,yumurta takibi,transfer. Ama bence histereskopi iste sorun varsa tespit edilsin,oyle basla.

Cok gecmis olsun canim. Nasip degilmis demekki. 10 yil fazlaca bi sure. Kac denemen oldu? Deneyebilirsin canim. Zaten tup bebek 2 haftalik bi zaman dilimi, ilac,yumurta takibi,transfer. Ama bence histereskopi iste sorun varsa tespit edilsin,oyle basla.
sagol canim evet haketen 10 yıl hiç hisetmedim nasil gecti, ya acikcasi ben hep calişmakle ve yuksek eigitimle ugrastim icin 10 yıl hiç farketmedim, ve simdi artik tedavi takip etmeyi basledim ama cok sabirsizim hemen olsun istiyorum, yani korkiyorum dokorlar beni bekletmez zubeyde de.
yine tabiki artik akişa birakacam allah ne gosterse yapacam allahin izniyle

sagol canim evet haketen 10 yıl hiç hisetmedim nasil gecti, ya acikcasi ben hep calişmakle ve yuksek eigitimle ugrastim icin 10 yıl hiç farketmedim, ve simdi artik tedavi takip etmeyi basledim ama cok sabirsizim hemen olsun istiyorum, yani korkiyorum dokorlar beni bekletmez zubeyde de.
Akişa birakilacak vakti gecmis bence. Tedavini erteleme canim. Elinden geleni yap. Kader gayrete aşiktir demisler🙏🏻✨🍀

Yuksek egitim ne uzerine canim? Merak ettim..

Akişa birakilacak vakti gecmis bence. Tedavini erteleme canim. Elinden geleni yap. Kader gayrete aşiktir demisler🙏🏻✨🍀
Doğru söylüyorsun. Bende simdi düşündümde ayni sey kendime söyledim.
Ama inanki hep bekliyim daha bunu yapiyim sunu da bitiriyim zaman öyle akıp geçti.
Ama yinede allaha şükür daha yasim genç daha 30u bile tamamlamadim.
Eğitimim şimdilik arapca Bölümü Çukurova Üniversitesinde doktora öğrencisim.

Doğru söylüyorsun. Bende simdi düşündümde ayni sey kendime söyledim.
Ama inanki hep bekliyim daha bunu yapiyim sunu da bitiriyim zaman öyle akıp geçti.
Ama yinede allaha şükür daha yasim genç daha 30u bile tamamlamadim.
Eğitimim şimdilik arapca Bölümü Çukurova Üniversitesinde doktora öğrencisim.
guzel bolum. Canim surda ne yaziyo,gecen bi arkadasim atti bana bunu. İyi olacak hastanin ayagina dr gelirmis😂

Eklentiler

• IMG_20201209_154225.png
    IMG_20201209_154225.png
    259,8 KB · Görüntüleme: 37
Bravoo vallahi. Kimse kalmadiginda Allah kalir diyo yanii😍 canim 10 yildir evli oldugunu soylemistin, yasim genc dedin. Peki kac yasinda evlendin?

Bravoo vallahi. Kimse kalmadiginda Allah kalir diyo yanii😍 canim 10 yildir evli oldugunu soylemistin, yasim genc dedin. Peki kac yasinda evlendin?
20yasinda evlendim
Evlendimde daha üniversite 2ci sininfi yeni bitirdim.
Ya sen senin durumun nedir tedavin nasil gidiyor

20yasinda evlendim
Evlendimde daha üniversite 2ci sininfi yeni bitirdim.
Ya sen senin durumun nedir tedavin nasil gidiyor
10 yil iyi dayanmissin canim ya. Bence artik harekete gec. Ayrica seninde cok güç bi problemin yok. Burda neler neler okudum. Acaba arastirilmayan bi durummu var. Histereskopide ortaya cikar iste, kamerali inceler dr,sorun varmi yokmu.

S Sabr-Sukur-Dua canim sen ne durumdasin bu arada, merak ettim. Tedaviye başladinmi?
Gecen hafta ozelde basladim canim, gataya her randevum iptal oldu. Sonrada belli bi sure kapali kalacağını ogrendim. Simdi on hazirlik asamasindayim. Vitaminlere yumurta gelistirici ilaclara basladim

X