zr dilerim senden sincap

sodi-certila

evli-mutlu-çoçuklu olucak
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
1.296
5
116
İstanbul
bu babamın dün akşam amcamla ilgili anlattıgı bir öykü:utangac:

1960 yılının yaz ayı babam ve amcam köyde oyun oynuyorlarmış.o zaman babam 7 amcamda 8 yaşındaymış...amacam ceviz ağacına çıkıyor ve o sırada farkında olmadan bir sincabı düşürüp ölmesine neden oluyor:1no2:
amcam bu olaydan tabii çok etkileniyor babamla sincabı gömüyor senağlama
va amcam o kadar etkileniyor ki 48 yıl geçmesine rağmen ne zaman bir sincap görse "özürdilerim sincap" dermiş.hatta tik olmuş..amcam şiimdi emekli öğretmen ama bunu hiç unutamamış...hala vicdan azabı çekiyor:1no2:benneyaptımki

www.yeniresim.com_-_Hayvan_Resimleri_-_Sincap1.jpg

ne kadar çok uzulmus bellı bende kucukken bır kusumuz vardı kapıya sıkısmasına neden olmustum o kusun can çekısmesı gozumun önünden hiç gitmez

şimdi insanlar birbirini bu kadar kolay bahanesiz öldürürken amcamın durumu ütopik geldi...
ne olduda 48 yıl sonra insanlar bu kadar vicdansız ve çirkin oldularrrr

bayram ziyeretindeydik komsumuza uğradık muhabbet kuşu yerde oyun oynuyordu
kuşa bastı kan sıçradı senağlama can çekişti çok kötü :çok üzgünüm: ben dayanamadım eve koşmuştum senağlama

bayram ziyeretindeydik komsumuza uğradık muhabbet kuşu yerde oyun oynuyordu
kuşa bastı kan sıçradı senağlama can çekişti çok kötü :çok üzgünüm: ben dayanamadım eve koşmuştum senağlama

Off canım ya çok feci bi ölüm olmuşsenağlama Keşke biraz dikkat etseymiş diycem ama kaza işte...

şimdi insanlar birbirini bu kadar kolay bahanesiz öldürürken amcamın durumu ütopik geldi...
ne olduda 48 yıl sonra insanlar bu kadar vicdansız ve çirkin oldularrrr

cok haklisin canim ne olduda bu duruma geldik biz...
amcan kadar duyarli insanlar yokmu artik...
insanlar neden bir yaratik haline dönüsmeye basladi....

Çok acı bir hikaye ama amcan bugün küçük olsaydı yine aynı davranışı yapardı bence tatlım,çünkü bunun zamanla değil,daha çok insanla alakası var.

İnşallah vicdanlı iyi insanlar azalmaz,artar.

Bende 10-11 yaşlarındayken evin bahçesinde oynuyordum.Bir araba karşıdan karşıya geçen sincaba çarptı.
Sincap can çekişiyordu,dedeme haber verdim,o gelene kadar ölmüştü.Alıp gömdü dedem sincabı.O yoldaki kan lekesini unutamam.Hala sincap denince gözümün önüne gelir.

tüylerim diken diken oldu okurken inan yazik ya cok üzüldüm etkisinde kalmasina isteyerek yapmamiski hem daha cocukmusmus ama cocuklarin bilinc altina cok yerlesiyo böyle seyler

Back