N. Suan 3 ay bile çok geldi gözüme biliyomusun :)Hayır uzun süre beklemene gerek yok. Ablamın da seninle aynı durumu vardı doktor 2-3 ay bekle dedi Okul arkadaşım düşük yaptı oda aynı şekilde 3 ay falan bekledi alarca beklemenee gerek yok kendini hazır hissetmen önemli üzücü bişey yaşamışsın
Benimde 4 5 gün oldu cnm sanada geçmiş olsun ve kalp atımı duralı 2 haftaya yakın olmuş bana zarar wermediği için şanslı oldugumu düşünüyorum bizim ilk denememizdi böyle bişey yaşadık insan başına gelmez sanıyo işte inşallah sende geç ama güç olmadan sağlıklı bir bebeğe kavuşursunÇok geçmiş olsun bende bebeğimi 8 haftalıkken bir ay önce kaybettim ve kürtaj oldum.benim doktorum 3 ay korunmak yeter dDemişti.önceki iki düşüğümdede biz 4 ay ara verdik bebek için ama benm bu üçüncü olduğu için sanırım bir sene en az düşünmeyeceğim çok yıprandım çünkü.ama her doktorun genelde dediği en az 3 aydır
Benim doktorum uc ay ara verin demisti.Teşekr ederim ben inşallah o 2 ay sonra kalanlardan olurum kontrol günüm daha gelmedi de doktorla görüşemedğim için bir sürü soru war aklımda
Âmin canm Allah her isteyenin kucağını boş bırakmasın inş,bizde o güzel günleri görelimmBenimde 4 5 gün oldu cnm sanada geçmiş olsun ve kalp atımı duralı 2 haftaya yakın olmuş bana zarar wermediği için şanslı oldugumu düşünüyorum bizim ilk denememizdi böyle bişey yaşadık insan başına gelmez sanıyo işte inşallah sende geç ama güç olmadan sağlıklı bir bebeğe kavuşursun
Cok gecmis olsun.rabbim sabrini versin.Benim doktorum uc ay ara verin demisti.
Doktorunuza danisin mutlaka.
Teşekr ederim ben inşallah o 2 ay sonra kalanlardan olurum kontrol günüm daha gelmedi de doktorla görüşemedğim için bir sürü soru war aklımda
N. Suan 3 ay bile çok geldi gözüme biliyomusun :)
Benim eltim 2.5 aylikken kurtaj olmak zorunda kaldi maalesef. 6 ay korundu, bu ay korunmayi birakti ve hamile. Umarim siz de hayirlisiyla tekrat gebe kalir ve bebisinizi kucaginiza alirsiniz...
Ayy ne güzel şeyler diyorsunuz siz öyle ben ilkinde 5. Ay denemesinde hamiş kalmıştım tekrar okadar beklemek zorunda kalırım die korkuyorum.Hakkımızda hayırlısı nezamansa ozaman olsun sağlıklı olsunyeterki çok teşekkr ederm bu söyledikleriniz bile beni bu psikolojiden uzaklaştrdıbende ayni senin gibi zorunlu kurtaj olmustum.doktor 3ay korunmamizi soylemisti.ben korunmadim hemen hamile kalmisim simdi bebegimin 1.yas gununj kutlucaz.o psikolojiyo cok iyi biliyorum o yuzden rabbim sanada hemen bi bebis nasip etsin
. Aynen canm doktrunda önerisi doğrultusunda gerekrse beklicez napalım en kötü ihtimal bize bir yaz tatili daha yaptırır :)Kıyamam ya :) doktoru 2 ay bekle dedi canım beklemek zorunda değilsin ama beklemen daha doğru dedi inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğin olur
. Amiin canim darisi bizim basimizabende tedaviyle hamile kalmistim.sorun esimdeydi.ilkinde okadar ugrastik bir sene sonra hamile kalmistim hemen hamile kalmam diye korunmaya onem vermedik.15gun sonra hamile kalmisim doktora bi gittim 8haftalik olmus tabi ben sok oldum.oteki yavrumun rizki yokmus napalim gelemedi dunyaya ama cok guzel bi hediye verdi rabbim ona hakkiyla bakmayi nasip etsin.