Zorunlu Kürtaj

sukale

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2024
15
5
1
28
Rutin kontrol için gittiğim doktorumda kalp atışlarının olmadığı ve gelişimin 7+5 olarak durmuş olduğunu öğrendim aslında 9 hafta olması gerekiyordu zorunlu kürtaj olmam gerekti. Ama çok mutsuzum ilk gebeliğimdi kimsenin beni anlamadığını düşünüyorum herkes çok ilgili ama bu duyguyu sadece yaşayanlar bilir. Dilimde sürekli iyiyim var ama beynim hep onu düşünüyor o buz gibi yerde onu bıraktığımı unutamıyorum inançlı biriyim ölünce ona kavuşacağımla kendimi teselli ediyorum ama daha iyi hissedemiyorum onu hep özleyeceğimi biliyorum . Burda o kadar şey okudum ki onu beklerken 8 ay belirti okudum sonunda ona kavuştum derken çok erkenden ayrıldım tüm kalbimle onu çok sevdim

Çok üzüldüm okuyunca canım Allah kucağını boş birakmasin bol bol dua et yeniden aynı duyguları yaşarsın bı bebeğin olur inşallah cennetde seni bekliyor bebeğin

Canım benim her yaşandığın duygunun aynısını bende yaşadım her dinlediğim şarkıda onu düşündüm ama Allah nasip etmemiş vardır bir hayır deyip kendimi teselli ettim neden ben diye günlerce düşündüm kürtajdan bir gece öncede bebeğime mektup yazdım ve tüm acımı o gün yaşadım … 1 ay geçti şimdi iyimisin dersen bunları yazarken hala içim acıyor ya birdaha aynısını yaşarsam diye endişe ediyorum bu da bizim sınavımızmış elden hiç birşey gelmiyor

O kadar iyi anlıyorum ki herkes bi daha olur diyor ama giden bebeğim geri gelmeyecek ki ve yeniden hamile kalsam ilk seferki gibi coşkulu olabilir miyim diye düşünüyorum çünkü böyle bir şey yaşamak aklımın ucundan bile geçmezdi sorunsuz gidiyordu gebeliğim ama bundan sonra bu kadar büyük bi korku yaşamışken hep sanki bu korkuyu taşıyacağım

Maalesef başlarına gelmeyen insanlar o yaşanan travmatik olayın farkında değil ezberlenmiş cümlelerle konusuyorlar ilk gebelikte tam bir hhayal kırıklığı, o sevinçler kursağımızda kaldı .. burdan bakıyorum işte bir benmiyim diye aynı durumu yasayanlarla teselli bulmaya calışıyorum inşallah bizde gelecekte yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alabiliriz

Canım benim malesef bunu yaşamayan anlamıyor. Çok yıkıcı üzücü bir şey acını yaşa iyi olmak zorunda değilsin ağlamak istiyorsan ağla. Rabbim kalbine ferahlık verir inşallah

bekleyen herkes sevinçle sağlıkla bebeklerine kavuşur

Çok haklısın inşallah biz ve bekleyen herkes sağlıkla sevinçle bebeklerini kucaklar

Canım benim malesef bunu yaşamayan anlamıyor. Çok yıkıcı üzücü bir şey acını yaşa iyi olmak zorunda değilsin ağlamak istiyorsan ağla. Rabbim kalbine ferahlık verir inşallah
Eşim çok üzülüyor ben ağlayıp üzüldükçe o da çok üzülüyor onu öyle görmeye dayanamıyorum o da beni öyle görmeye dayanamıyor bu döngü içinde ikimizde daha kontrollü görünmeye çalışıyoruz ama pek başarılı gitmiyor . Amin inşallah tek duamız bu

Sizin ne kadar oldu bilmiyorum zamanla azalıyor ama geçmiyor birde hamilelik hormonları hala vücudumuzda olduğu için ayrıca hassasız her bebek gördüğümde içim cız ediyor tek duam Allahım bir daha yaşatmasın

Eşim çok üzülüyor ben ağlayıp üzüldükçe o da çok üzülüyor onu öyle görmeye dayanamıyorum o da beni öyle görmeye dayanamıyor bu döngü içinde ikimizde daha kontrollü görünmeye çalışıyoruz ama pek başarılı gitmiyor . Amin inşallah tek dua
Daha dün oldu bizim Amin inşallah size de inşallah en kısa zamanda çok güzel haberler gelir

Sizi o kadar iyi aynlıyorumki 3 hafta önce kürtaj oldum kalp atışı duyulmadı 9 haftalıktı onu benden aldıklarında
Sizin yazınızı okurken bile ağladım 10 ay her ay başı oldu mu diye belirti aramaktan kafayı yemiştim sonunda olmuştu ama nerden bilebilirdim daha da ağlıcağımı
Acaba yine olucakmı olursa aynısını mı olucak kafamın içi o kadar doluki

Çok üzüldüm rabbim sabır versin ben kalp atışını 6 haftadayken duymuştum o ses hep kulaklarımda . Sonrası için ümitsiz olmamak gerekiyor ama şu ruh halinde yenisi için dua edemiyorum sanki giden bebeğim hiç önemli değilmiş gibi hemen yenisi gelsin dediğimi düşünecek sanıyorum İnşallah çok sağlıklı bi gebelik yaşayıp kucağınıza alırsınız beneğinizi Allah kalbinize ferahlık versin birbirimize dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…