Çok üzüldüm okuyunca canım Allah kucağını boş birakmasin bol bol dua et yeniden aynı duyguları yaşarsın bı bebeğin olur inşallah cennetde seni bekliyor bebeğinRutin kontrol için gittiğim doktorumda kalp atışlarının olmadığı ve gelişimin 7+5 olarak durmuş olduğunu öğrendim aslında 9 hafta olması gerekiyordu zorunlu kürtaj olmam gerekti. Ama çok mutsuzum ilk gebeliğimdi kimsenin beni anlamadığını düşünüyorum herkes çok ilgili ama bu duyguyu sadece yaşayanlar bilir. Dilimde sürekli iyiyim var ama beynim hep onu düşünüyor o buz gibi yerde onu bıraktığımı unutamıyorum inançlı biriyim ölünce ona kavuşacağımla kendimi teselli ediyorum ama daha iyi hissedemiyorum onu hep özleyeceğimi biliyorum . Burda o kadar şey okudum ki onu beklerken 8 ay belirti okudum sonunda ona kavuştum derken çok erkenden ayrıldım tüm kalbimle onu çok sevd
Allah razı olsun inşallah bekleyen herkese nasip olur sağlıklı bi şekildeÇok üzüldüm okuyunca canım Allah kucağını boş birakmasin bol bol dua et yeniden aynı duyguları yaşarsın bı bebeğin olur inşallah cennetde seni bekliyor bebeğin
Amin dua edicem senin içinAllah razı olsun inşallah bekleyen herkese nasip olur sağlıklı bi şekilde
O kadar iyi anlıyorum ki herkes bi daha olur diyor ama giden bebeğim geri gelmeyecek ki ve yeniden hamile kalsam ilk seferki gibi coşkulu olabilir miyim diye düşünüyorum çünkü böyle bir şey yaşamak aklımın ucundan bile geçmezdi sorunsuz gidiyordu gebeliğim ama bundan sonra bu kadar büyük bi korku yaşamışken hep sanki bu korkuyu taşıyacağımCanım benim her yaşandığın duygunun aynısını bende yaşadım her dinlediğim şarkıda onu düşündüm ama Allah nasip etmemiş vardır bir hayır deyip kendimi teselli ettim neden ben diye günlerce düşündüm kürtajdan bir gece öncede bebeğime mektup yazdım ve tüm acımı o gün yaşadım … 1 ay geçti şimdi iyimisin dersen bunları yazarken hala içim acıyor ya birdaha aynısını yaşarsam diye endişe ediyorum bu da bizim sınavımızmış elden hiç birşey gelmiyor
Maalesef başlarına gelmeyen insanlar o yaşanan travmatik olayın farkında değil ezberlenmiş cümlelerle konusuyorlar ilk gebelikte tam bir hhayal kırıklığı, o sevinçler kursağımızda kaldı .. burdan bakıyorum işte bir benmiyim diye aynı durumu yasayanlarla teselli bulmaya calışıyorum inşallah bizde gelecekte yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alabilirizO kadar iyi anlıyorum ki herkes bi daha olur diyor ama giden bebeğim geri gelmeyecek ki ve yeniden hamile kalsam ilk seferki gibi coşkulu olabilir miyim diye düşünüyorum çünkü böyle bir şey yaşamak aklımın ucundan bile geçmezdi sorunsuz gidiyordu gebeliğim ama bundan sonra bu kadar büyük bi korku yaşamışken hep sanki bu korkuyu taşıyacağım
Canım benim malesef bunu yaşamayan anlamıyor. Çok yıkıcı üzücü bir şeyRutin kontrol için gittiğim doktorumda kalp atışlarının olmadığı ve gelişimin 7+5 olarak durmuş olduğunu öğrendim aslında 9 hafta olması gerekiyordu zorunlu kürtaj olmam gerekti. Ama çok mutsuzum ilk gebeliğimdi kimsenin beni anlamadığını düşünüyorum herkes çok ilgili ama bu duyguyu sadece yaşayanlar bilir. Dilimde sürekli iyiyim var ama beynim hep onu düşünüyor o buz gibi yerde onu bıraktığımı unutamıyorum inançlı biriyim ölünce ona kavuşacağımla kendimi teselli ediyorum ama daha iyi hissedemiyorum onu hep özleyeceğimi biliyorum . Burda o kadar şey okudum ki onu beklerken 8 ay belirti okudum sonunda ona kavuştum derken çok erkenden ayrıldım tüm kalbimle onu çok sevdim
Maalesef başlarına gelmeyen insanlar o yaşanan travmatik olayın farkında değil ezberlenmiş cümlelerle konusuyorlar ilk gebelikte tam bir hhayal kırıklığı, o sevinçler kursağımızda kaldı .. burdan bakıyorum işte bir benmiyim diye aynı durumu yasayanlarla teselli bulmaya calışıyorum inşallah bizde gelecekte yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alabiliriz
bekleyen herkes sevinçle sağlıkla bebeklerine kavuşur
Çok haklısın inşallah biz ve bekleyen herkes sağlıkla sevinçle bebeklerini kucaklarMaalesef başlarına gelmeyen insanlar o yaşanan travmatik olayın farkında değil ezberlenmiş cümlelerle konusuyorlar ilk gebelikte tam bir hhayal kırıklığı, o sevinçler kursağımızda kaldı .. burdan bakıyorum işte bir benmiyim diye aynı durumu yasayanlarla teselli bulmaya calışıyorum inşallah bizde gelecekte yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alabiliriz
Eşim çok üzülüyor ben ağlayıp üzüldükçe o da çok üzülüyor onu öyle görmeye dayanamıyorum o da beni öyle görmeye dayanamıyor bu döngü içinde ikimizde daha kontrollü görünmeye çalışıyoruz ama pek başarılı gitmiyor . Amin inşallah tek duamız buCanım benim malesef bunu yaşamayan anlamıyor. Çok yıkıcı üzücü bir şeyacını yaşa iyi olmak zorunda değilsin ağlamak istiyorsan ağla. Rabbim kalbine ferahlık verir inşallah
Sizin ne kadar oldu bilmiyorum zamanla azalıyor ama geçmiyor birde hamilelik hormonları hala vücudumuzda olduğu için ayrıca hassasız her bebek gördüğümde içim cız ediyor tek duam Allahım bir daha yaşatmasınEşim çok üzülüyor ben ağlayıp üzüldükçe o da çok üzülüyor onu öyle görmeye dayanamıyorum o da beni öyle görmeye dayanamıyor bu döngü içinde ikimizde daha kontrollü görünmeye çalışıyoruz ama pek başarılı gitmiyor . Amin inşallah tek duamız bu
Eşim çok üzülüyor ben ağlayıp üzüldükçe o da çok üzülüyor onu öyle görmeye dayanamıyorum o da beni öyle görmeye dayanamıyor bu döngü içinde ikimizde daha kontrollü görünmeye çalışıyoruz ama pek başarılı gitmiyor . Amin inşallah tek duaCanım benim malesef bunu yaşamayan anlamıyor. Çok yıkıcı üzücü bir şeyacını yaşa iyi olmak zorunda değilsin ağlamak istiyorsan ağla. Rabbim kalbine ferahlık verir inşallah
Daha dün oldu bizim Amin inşallah size de inşallah en kısa zamanda çok güzel haberler gelirSizin ne kadar oldu bilmiyorum zamanla azalıyor ama geçmiyor birde hamilelik hormonları hala vücudumuzda olduğu için ayrıca hassasız her bebek gördüğümde içim cız ediyor tek duam Allahım bir daha yaşatmasın
Sizi o kadar iyi aynlıyorumki 3 hafta önce kürtaj oldum kalp atışı duyulmadı 9 haftalıktı onu benden aldıklarındaRutin kontrol için gittiğim doktorumda kalp atışlarının olmadığı ve gelişimin 7+5 olarak durmuş olduğunu öğrendim aslında 9 hafta olması gerekiyordu zorunlu kürtaj olmam gerekti. Ama çok mutsuzum ilk gebeliğimdi kimsenin beni anlamadığını düşünüyorum herkes çok ilgili ama bu duyguyu sadece yaşayanlar bilir. Dilimde sürekli iyiyim var ama beynim hep onu düşünüyor o buz gibi yerde onu bıraktığımı unutamıyorum inançlı biriyim ölünce ona kavuşacağımla kendimi teselli ediyorum ama daha iyi hissedemiyorum onu hep özleyeceğimi biliyorum . Burda o kadar şey okudum ki onu beklerken 8 ay belirti okudum sonunda ona kavuştum derken çok erkenden ayrıldım tüm kalbimle onu çok sevdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?