- 24 Aralık 2014
- 5.114
- 6.884
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
2 kurtaj oldum arastirmada uyuttular hicbir problem yasamadimBoş gebelik teşhisi koyuldu bana araştırma hastanesinde kürtaj olacaktım nasıl yapıldığını sordum.İlaçla düşük yaptırılıp sonrasında parça kalırsa kürtaj dedi.Ee dedim narkozlu mu ya da lokal anestezi mi yok biz uyuşturmuyoruz dedi.Kanım dondu nasıl canlı camlı yapabilirler aklım almıyor benim...Özel hastaneye gideceğiz durumumuz yok ama borç harç bulacağız o acıyı çekmektense.Anlamıyorum ben parası olmayan acıya mahkum mu ?
Geçmiş olsun, sabır diliyorum. Özelde ücreti ne kadarmış, merak ettim.Boş gebelik teşhisi koyuldu bana araştırma hastanesinde kürtaj olacaktım nasıl yapıldığını sordum.İlaçla düşük yaptırılıp sonrasında parça kalırsa kürtaj dedi.Ee dedim narkozlu mu ya da lokal anestezi mi yok biz uyuşturmuyoruz dedi.Kanım dondu nasıl canlı camlı yapabilirler aklım almıyor benim...Özel hastaneye gideceğiz durumumuz yok ama borç harç bulacağız o acıyı çekmektense.Anlamıyorum ben parası olmayan acıya mahkum mu ?
degisiyor heryerin farkli 900ede yapan yerler var 2.000 ve uzerinede.1.500 verdik biz zorunlu kurtaj fiyatiydi.istege bagli olunca yuksek dediler bilemiyorum nekadarsaGeçmiş olsun, sabır diliyorum. Özelde ücreti ne kadarmış, merak ettim.
Cok geçmiş olsun. Bende bir hafta oldu kürtaj olalı gerçekten de rabbim düşmanıma vermesin diyorum. Çok zormuş.1400 lira verip oldum kızlar sağolunBebeğim varmış boş gebelik değilmiş ama kalbi atmıyormuş gelişimi 6 haftalıkmış 3 hafta geriymiş kalbinin atması lazımdı dedi radyolojiye yönlendirdi orada da bebek ölüdür raporu verdiler sonra oldum
nasil yaaa ne demek uyusturmuyoruz ben 2 defa devlet hast.denk geldim bildigin aneatezi yapiyorlarBoş gebelik teşhisi koyuldu bana araştırma hastanesinde kürtaj olacaktım nasıl yapıldığını sordum.İlaçla düşük yaptırılıp sonrasında parça kalırsa kürtaj dedi.Ee dedim narkozlu mu ya da lokal anestezi mi yok biz uyuşturmuyoruz dedi.Kanım dondu nasıl canlı camlı yapabilirler aklım almıyor benim...Özel hastaneye gideceğiz durumumuz yok ama borç harç bulacağız o acıyı çekmektense.Anlamıyorum ben parası olmayan acıya mahkum mu ?
senin bebek buyukmuydu canim.ben 5 te girmistim kurtaja 6 da evdeydim.Cok geçmiş olsun. Bende bir hafta oldu kürtaj olalı gerçekten de rabbim düşmanıma vermesin diyorum. Çok zormuş.Bende özel medical hastanesinde oldum yarı narkoz la Bi gecede yatırdılar. Toplamda 1100 tl ödedik yatak parası da içinde
gecmis olsun canim bana da devlette bos gebelik dendi ama ozelde ben gormustum bebegi.gelismemis kalmis yavrum.devletteki makineler malesef iyi degil.bebeginin gelismedigini 3. ayda ogrenenler bile gordum.ozele mecvur kaliyoruz malesef1400 lira verip oldum kızlar sağolunBebeğim varmış boş gebelik değilmiş ama kalbi atmıyormuş gelişimi 6 haftalıkmış 3 hafta geriymiş kalbinin atması lazımdı dedi radyolojiye yönlendirdi orada da bebek ölüdür raporu verdiler sonra oldum
11. Haftada oldum ama bebek 7+5 te kalp durmuş tu malesef. Ben cuma akşam kanama geldiği için acile gitmiştim hemen kalan parça alındı. Sıkıntı yoktu ama yatırdı bir gece serum ve antibiyotik verdiler gece boyusenin bebek buyukmuydu canim.ben 5 te girmistim kurtaja 6 da evdeydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?