Zorunlu kürtaj için insanlar illa ki özele mi gitmeli ?

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.114
6.884
398
Boş gebelik teşhisi koyuldu bana araştırma hastanesinde kürtaj olacaktım nasıl yapıldığını sordum.İlaçla düşük yaptırılıp sonrasında parça kalırsa kürtaj dedi.Ee dedim narkozlu mu ya da lokal anestezi mi yok biz uyuşturmuyoruz dedi.Kanım dondu nasıl canlı camlı yapabilirler aklım almıyor benim...Özel hastaneye gideceğiz durumumuz yok ama borç harç bulacağız o acıyı çekmektense.Anlamıyorum ben parası olmayan acıya mahkum mu ?

Boş gebelik teşhisi koyuldu bana araştırma hastanesinde kürtaj olacaktım nasıl yapıldığını sordum.İlaçla düşük yaptırılıp sonrasında parça kalırsa kürtaj dedi.Ee dedim narkozlu mu ya da lokal anestezi mi yok biz uyuşturmuyoruz dedi.Kanım dondu nasıl canlı camlı yapabilirler aklım almıyor benim...Özel hastaneye gideceğiz durumumuz yok ama borç harç bulacağız o acıyı çekmektense.Anlamıyorum ben parası olmayan acıya mahkum mu ?
2 kurtaj oldum arastirmada uyuttular hicbir problem yasamadim

bizim burda arastirma hastanesi yok.ilk dusugum diyede yapmak istemedi devletteki doktor.istanbula sevk etti.istanbula gitcegin kadar ozele giderim dedim.devlette belden uyusturmaliydi ozelde bayiltarak yaptilar

Geçmiş olsun, sabır diliyorum. Özelde ücreti ne kadarmış, merak ettim.

1400 lira verip oldum kızlar sağolun 😢 Bebeğim varmış boş gebelik değilmiş ama kalbi atmıyormuş gelişimi 6 haftalıkmış 3 hafta geriymiş kalbinin atması lazımdı dedi radyolojiye yönlendirdi orada da bebek ölüdür raporu verdiler sonra oldum

1400 lira verip oldum kızlar sağolun 😢 Bebeğim varmış boş gebelik değilmiş ama kalbi atmıyormuş gelişimi 6 haftalıkmış 3 hafta geriymiş kalbinin atması lazımdı dedi radyolojiye yönlendirdi orada da bebek ölüdür raporu verdiler sonra oldum
Cok geçmiş olsun. Bende bir hafta oldu kürtaj olalı gerçekten de rabbim düşmanıma vermesin diyorum. Çok zormuş. 😥 Bende özel medical hastanesinde oldum yarı narkoz la Bi gecede yatırdılar. Toplamda 1100 tl ödedik yatak parası da içinde

nasil yaaa ne demek uyusturmuyoruz ben 2 defa devlet hast.denk geldim bildigin aneatezi yapiyorlar

Cok geçmiş olsun. Bende bir hafta oldu kürtaj olalı gerçekten de rabbim düşmanıma vermesin diyorum. Çok zormuş. 😥 Bende özel medical hastanesinde oldum yarı narkoz la Bi gecede yatırdılar. Toplamda 1100 tl ödedik yatak parası da içinde
senin bebek buyukmuydu canim.ben 5 te girmistim kurtaja 6 da evdeydim.

gecmis olsun canim bana da devlette bos gebelik dendi ama ozelde ben gormustum bebegi.gelismemis kalmis yavrum.devletteki makineler malesef iyi degil.bebeginin gelismedigini 3. ayda ogrenenler bile gordum.ozele mecvur kaliyoruz malesef

Benim özelde 400 tl idi ama küçük şehir benimki..1400 tl ne ya zaten acın bi ton bide acından para kazanıyolar valla yazık günah..

Devlette bana uyuşturup yapacaklardi. Gelismis cihazlardi aslinda ama ben olmadim hijyen sorunundan dolayi tereddut ettim.
Anestezili oldugunu soylediler sorduğumda.

senin bebek buyukmuydu canim.ben 5 te girmistim kurtaja 6 da evdeydim.
11. Haftada oldum ama bebek 7+5 te kalp durmuş tu malesef. Ben cuma akşam kanama geldiği için acile gitmiştim hemen kalan parça alındı. Sıkıntı yoktu ama yatırdı bir gece serum ve antibiyotik verdiler gece boyu

Artık üzülmüyorum ben kızlar.Allah da o veren de o cennete bir melek yolladım ben ahirette ona kavuşma umudu var içimde nasıl dayanacağım bu psikolojiden nasıl çıkacağım diyordum ama Allah gerçekten kolaylığını veriyor insana şükür ki dayanacağımız Rabbimiz var ona olan inancımız olmasa kime sığınırdık 😊

Back