af çıkar zaten evet ama burada ne yaşadığımı ben bilirim..batıdaki arkadaşların tabiki gözü aydın..ben onlara birşey demiyorum ama ortada mutlak bir adaletsizlik var..biz de mi oturup af çıksın diye bekleseydik ki??demekki her on yılda bir o kadar insanın ahı alınıyor..eşimin okulunda bir sınıf öğretmeni var adam tam 15 yıldır doğuda gelebildiği en iyi yer mardin merkez..
bizim suçumuz kpssden yüksek puan alıp kadrolu atanmak mı?bizim aldığımız puanın yarısıyla 4c ile göreve başlayıp sonradan çıkarılan 4b ile yerleri kesinleşenler var..onlar sürekli batıda çalışabiliyorlar şimdi de af çıktı eee peki biz ne olacağız??yıllardır doğunun ücra köşelerinde çalışanlar , çocuklarını en kısıtlı imkanlarla yetiştirmeye çalışanlar , elektiriksiz susuz köylerde çocuklara türkçe öğretmeye çalışmaktan kendi işini yapamayanlar ve bir de benim gibi istediği halde çocuk yapmaya cesaret edemeyenler ömürlerinin en güzel çağını bir dağ başında geçirenler..göçebelikten kurtulamayanlar onlar ne yapacak??
hayır af çıktı ama çalıştığınız kurumda 3 yılı doldurmadan tayin isteyemezsiniz yeni yönetmeliğe göre..
ancak sen batıda da zorunlu hizmet kapsamında olan biryere tayin isteyebilirsin..zaten bugün ya da pazartesi klavuz yayınlanacak ordan da bakarsın..
bnm aynı ilde 3. ancak aynı okulda 2.yılım bitiyor ben isteyebilirmiyim ?ozaman ooooooooof kafam iyice karıştı
bulunduğum yerde zorunlu hizmt 4 yıl. şubatta 3 yılım bitti sizce ben ildışı tayin isteyebiliyormuyum? yönetmelikte hizmet yılı hesaplanırken eylül baz alınıcak diyor da.
af çıkar zaten evet ama burada ne yaşadığımı ben bilirim..batıdaki arkadaşların tabiki gözü aydın..ben onlara birşey demiyorum ama ortada mutlak bir adaletsizlik var..biz de mi oturup af çıksın diye bekleseydik ki??demekki her on yılda bir o kadar insanın ahı alınıyor..eşimin okulunda bir sınıf öğretmeni var adam tam 15 yıldır doğuda gelebildiği en iyi yer mardin merkez..
bizim suçumuz kpssden yüksek puan alıp kadrolu atanmak mı?bizim aldığımız puanın yarısıyla 4c ile göreve başlayıp sonradan çıkarılan 4b ile yerleri kesinleşenler var..onlar sürekli batıda çalışabiliyorlar şimdi de af çıktı eee peki biz ne olacağız??yıllardır doğunun ücra köşelerinde çalışanlar , çocuklarını en kısıtlı imkanlarla yetiştirmeye çalışanlar , elektiriksiz susuz köylerde çocuklara türkçe öğretmeye çalışmaktan kendi işini yapamayanlar ve bir de benim gibi istediği halde çocuk yapmaya cesaret edemeyenler ömürlerinin en güzel çağını bir dağ başında geçirenler..göçebelikten kurtulamayanlar onlar ne yapacak??
niye çıkıyor ben de bunu anlamıyorum hiç olmamalı belirli sıklıkta bile. oralar da bizim illerimiz ya orada da görev yapacaksınız!! neden af çıkıyo ki ne yapmışlar da neyini affediyolar ondan sonra cahil kalıyo millet sonra al sana terör.O affı yıllarca bekleyip bu durumdan mağdur olan insanlar da var.Siz de kendi açınızdan değerlendiriyorsunuz ,ama bu af isteseniz de istemeseniz de her 10 yılda bir çıkar zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?