yorumlarinda okudum yeni mezun olmussun, ya islerini yoluna koyana kadar idare edeceksin yada küsmeyi göze alip dedigim dedik olacaksin
bu, bu günden yarina olmaz tabi ama yavas yavas bas kaldirip, teker teker kararlarini kendi istedigin gibi vermelisin
annen neden küsüyör? onun istedigini yapmadigin icinmi?
kk da ufkum acildi, cesit cesit insanlar anneler babalar... senin annende istedigini bu sekilde diretiyor, cünkü biliyorki nasil olsa dayanamayip yine onun sözüne geleceksin
çok diretince vicdan azabı çekiyorumBu konudan maalesef hic anlamiyorum... Babam hep demokrasi bir insandi.
Anneniz babaniza o karari neden böyle verdiginizi izah etseniz? Yani hic direttiniz mi?
çok diretince vicdan azabı çekiyorum
sanki yanlış yapıyor gibi
var olmaz mıCanim suan stres falan var mi sende? Bende stresli olunca yataktan cikasim gelmiyor ne biliyim yuzumu yikamak bile buyuk bi ismis gibi gozume gorunur. Kendi stresin ya da ne bileyim sorunlarin varsa normal boyle hissetmen
Ya ne anlayissiz adammis.. Sen duzenli uyumaya calis, aktif olmaya calis o zaman daha pozitif olursun umarim. Elden baska bisey gelmiyor suanda gibi.. Baska bi ise girme ihtimalin var mi?var olmaz mı
işten çıkamıyorum patron ısrarcı bırkmıyor
bi de portfolyo hazırlama işsi çıktı başıma pztye yetiştirmem lazım..
başvurular yaptım bekliyorum..Ya ne anlayissiz adammis.. Sen duzenli uyumaya calis, aktif olmaya calis o zaman daha pozitif olursun umarim. Elden baska bisey gelmiyor suanda gibi.. Baska bi ise girme ihtimalin var mi?
işte o yüzden diyorumevet zorundayız ama bu zorundalıkların beraberinde getireceği şeyleride düşünerek hareket edersek çokta sıkıcı olmuyor hayat.Patronun verdiği iş canınızı sıktığında ay sonunda alacağınız maaşı yapacağınız alışverişleri düşünün, eş dost toplantılarına katıldığınızda onlarında sizin en özel zamanlarınızda yanınızda olacağını.. Aslında bahsettiğiniz şeyler toplum içinde yaşıyor olmanın getirdiği sorumluluklar , yani ya bu deve güdülcek ya bu diyardan gidilecek.
evınızı terk edin, aılenızle yasamanız hata , kendı evınız duzenınız olsun hem calısın hem okuyun.. azıcık asınız kaygısız basınız olsun..söylüyorum ama sürekli kendi seçtiklerinin daha mantıklı en mantıklı olduğunu o kadar çok anlatıyorlar ki
en sonunda pes ediyorum
gerçekten bana seçenek bırakmıyorlar
her şeyde o kadar ısrarcılar ki
yapcam yakın zamanda dilerim)evınızı terk edin, aılenızle yasamanız hata , kendı evınız duzenınız olsun hem calısın hem okuyun.. azıcık asınız kaygısız basınız olsun..
değil miSen azıcık bunalıma girmişsin. Portfolyonu hazırladıktan sonra küçük bi tatile çıksan? :)
iyi de biliyorlar zatenAnne babamıza da bazen hayır bu benim kararım diyebilmemiz lazım bence. Evet zor biliyorum. Kızıyorlar, kırılıyorlar falan. Ama bu senin hayatın. Sonuçlarından bahsedebilirsin mesela. Mutsuz olacağını falan belirt. Üstele.
Ve biraz hava al, kendi kendine kal, kendini dinle, tatile çık falan. İyi gelir :)