- 30 Nisan 2014
- 678
- 706
- 103
Arkadaşlar eski konularımdan bilen bilir.10 yıldır birliktyiz.5 yıl evlilik.Eşimde zaman zaman gelip giden isteklilik ve isteksizlik durumları var.Hayata,cinselliğe.İşlermizi zor,yoğun.Biraz aştık çok da iyi anlaşırız.Ama onun tam istekli hali yok.Pazar günü tekrar konuştuk.Kayınvalidemlerden geldik orada çocuk henüz düşünmediğini ülkenin haline bak gibilerinden üzüldüğünü belirten bişiler söyledi.Ama bana daha önce istediğini belirtmişti çocuk için.(Bu anlık gel gitlerini de söyledim)Çocuk istemiyor durumu yok benden daha çok sever bayılır çocuklara.Haller tavırlar söylemlerle ters.Hal böyle olunca oldukça yoğun isteklerde olduğum çocuk meselesini açtım ki heralde senede bir fln açarım.Sıkıştırmam onu.Ama heralde sıkıştırmak gerek fazla benm bu duruma alıştığımı sanıyor sanırım.Düzenli bir ilişki sürecimiz olmadığı için ama düzenli ilişki istediğim için önce doğal yollarla denemek istediğimi belirttim.Ama fazla vakit kaybetmeden sonra tedaviyi söyledim.Kendi terapiye gitmek istediğini belirtti.Çünkü ne sana ne başka bir kadına bir şey hissetmiyorum.O kadar yüküm var gibi hissediyorum ki dedi.İlk tanıştığımız zamanlardaki resmimizi göstererek baksana aynımıyız gerçi sen aynısın ama bana bak kilo,kellik hersey oldu.Eskiyle kıyaslama dedi.Belki aramızın zaman zaman soğukluğundan belki başka bir şeyden dedi bilmiyorum.Bunu daha önce de dedi.Bende bunun üzerine bunu bildiğimi söyledim.Bilmiyorum napcam dedi.Demorilize hep.Kendini motive edememesi en sinir olduğum özelliği.Ben pozitifleştiririm onu zaman zaman.Kendisinin bir duvar ördüğünü bu duvardan geçemediğimi belirttim.Belki bende de hata onu cezbedemedim.Ama alımlı bir bayanım bende biraz gurur yapıyorum neden diye..İçimde onu tekrar eski günleri canlandırarak kazanma arzum da var,seviyorum ve hala ilgilimi çeker eşim çok akıllı ve bence kendine oldukça bakan konuşmasıyla etkiliyen biri. Birde zaten çok iyi anlaşıyoruz hiç bir sıkıntım yok. Tedavi ol geç herkes muhteşem bir evliliğe sahip değil fikrim de var..Çıkmazdayım..Şu an onu ikinci plana attım kendi ne istedğime odaklanmaya çalışıyorum.Onun ne gibi çaba sarfedeceğini de gözlemliyorum.Bi güzel akşam yemeği,bir renklendirme evililiği iyi gelceğini düşünüyorum bana da ona da..Ama gelin görün ki eşimin tepkisi ne olur bilmediğimden cesaret edemiyorum.(Eskiden küsüp trip atardı artık konuşarak anlaşıyoruz bu hale gelebildiğime biraz adam gibi olgunluk göstermesine çok seviniyorum )
Son düzenleme: