• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zorr eşim !

zeplin88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
678
706
103
Arkadaşlar eski konularımdan bilen bilir.10 yıldır birliktyiz.5 yıl evlilik.Eşimde zaman zaman gelip giden isteklilik ve isteksizlik durumları var.Hayata,cinselliğe.İşlermizi zor,yoğun.Biraz aştık çok da iyi anlaşırız.Ama onun tam istekli hali yok.Pazar günü tekrar konuştuk.Kayınvalidemlerden geldik orada çocuk henüz düşünmediğini ülkenin haline bak gibilerinden üzüldüğünü belirten bişiler söyledi.Ama bana daha önce istediğini belirtmişti çocuk için.(Bu anlık gel gitlerini de söyledim)Çocuk istemiyor durumu yok benden daha çok sever bayılır çocuklara.Haller tavırlar söylemlerle ters.Hal böyle olunca oldukça yoğun isteklerde olduğum çocuk meselesini açtım ki heralde senede bir fln açarım.Sıkıştırmam onu.Ama heralde sıkıştırmak gerek fazla benm bu duruma alıştığımı sanıyor sanırım.Düzenli bir ilişki sürecimiz olmadığı için ama düzenli ilişki istediğim için önce doğal yollarla denemek istediğimi belirttim.Ama fazla vakit kaybetmeden sonra tedaviyi söyledim.Kendi terapiye gitmek istediğini belirtti.Çünkü ne sana ne başka bir kadına bir şey hissetmiyorum.O kadar yüküm var gibi hissediyorum ki dedi.İlk tanıştığımız zamanlardaki resmimizi göstererek baksana aynımıyız gerçi sen aynısın ama bana bak kilo,kellik hersey oldu.Eskiyle kıyaslama dedi.Belki aramızın zaman zaman soğukluğundan belki başka bir şeyden dedi bilmiyorum.Bunu daha önce de dedi.Bende bunun üzerine bunu bildiğimi söyledim.Bilmiyorum napcam dedi.Demorilize hep.Kendini motive edememesi en sinir olduğum özelliği.Ben pozitifleştiririm onu zaman zaman.Kendisinin bir duvar ördüğünü bu duvardan geçemediğimi belirttim.Belki bende de hata onu cezbedemedim.Ama alımlı bir bayanım bende biraz gurur yapıyorum neden diye..İçimde onu tekrar eski günleri canlandırarak kazanma arzum da var,seviyorum ve hala ilgilimi çeker eşim çok akıllı ve bence kendine oldukça bakan konuşmasıyla etkiliyen biri. Birde zaten çok iyi anlaşıyoruz hiç bir sıkıntım yok. Tedavi ol geç herkes muhteşem bir evliliğe sahip değil fikrim de var..Çıkmazdayım..Şu an onu ikinci plana attım kendi ne istedğime odaklanmaya çalışıyorum.Onun ne gibi çaba sarfedeceğini de gözlemliyorum.Bi güzel akşam yemeği,bir renklendirme evililiği iyi gelceğini düşünüyorum bana da ona da..Ama gelin görün ki eşimin tepkisi ne olur bilmediğimden cesaret edemiyorum.(Eskiden küsüp trip atardı artık konuşarak anlaşıyoruz bu hale gelebildiğime biraz adam gibi olgunluk göstermesine çok seviniyorum )

Son düzenleme:
Ben cinselliğin alımlılıkla güzellikle vs alakası olduğunu sanmıyorum pek. Tamamen kişinin cinselliğe hazır olmasıyla alakalı, yani o güzellik alım vs tetikleyici unsur sadece.

Bence önce eşinin bulunduğu depresif durumdan kurtulması lazım. Hamilelik ve sonrası tek başına geçirilecek bir süreç değil çünkü. Mutlaka eşinin desteğine ihtiyacın var, onun için de eşinin iyi olması lazım.

Denemeye değer,
Ne olabilir ki niye hazırladın demicek heralde
Gerçekten ypğunluk herşeyden bıkkınlık yapmış olabilir
Aslında tatil gibi bişeylerde düşünebilirsiniz iyi gelir diye düşünüyorum

maddi konular erkeğin belini gerçekten büküyor.
ne güzel tedaviyi de kabul etmiş, dürüst olmuş size karşı
kendi kendinize beklentiye girmeyip eşinizin yanında olsanız? önce bir tedavi olsa?

Kafası Karışık ve düşünmeye ihtiyacı var gübü geldi bana .
Ama son söylediğiniz şey denemeye değer ne tepki verecek ki

Denemeye değer,
Ne olabilir ki niye hazırladın demicek heralde
Gerçekten ypğunluk herşeyden bıkkınlık yapmış olabilir
Aslında tatil gibi bişeylerde düşünebilirsiniz iyi gelir diye düşünüyorum

Tatile gittik burnumuzdan geldi besin zehirlenmesi yaşadım..Bir daha yakınlarda bi yere gideriz..Ama evimizde istiyorum bir rutine girelim bu konuda.

maddi konular erkeğin belini gerçekten büküyor.
ne güzel tedaviyi de kabul etmiş, dürüst olmuş size karşı
kendi kendinize beklentiye girmeyip eşinizin yanında olsanız? önce bir tedavi olsa?

Ben onun hep yanındayım da hiç bitmiyor ki tutumu bir iyi bir kötü..Artık bana hak veriyor oda..Doktor dedi ama gider mi bakalım..

özgüvenini kaybetmiş belki de majör depresyon yaşıyor.
teşhis koymayalım tabi işin uzmanına gitsin.

özgüvenini kaybetmiş belki de majör depresyon yaşıyor.
teşhis koymayalım tabi işin uzmanına gitsin.

Bende öyle hissediyorum.Fakat bunu kabul etmiyor.Ve o şekilde davranıyor.Bana bir tek itiraf ediyor böyle şeyleri..İş hayatında özgüven tavan!

ben biraz daha bencilleştim yaşadığım hayattan dolayı sanırım.
yani önce kendini düşünmelisin. ha dersen ki o iyi olursa ben iyi olurum çabala o vakit.
yalnız ne sana ne başka kadınlar ilgim var! lafını nasıl bir cesaretle söylemiş ona nasıl böyle bir rahatlık verdin bilemedim.

Ay aynı eski sevgilim. Biz de sizin gibi uzun bi iliski süreci yaşadık ben evlenmeye cesaret edemedim açıkçası. Terapi falan bi yere kadar karakterleri böyle ne yazık ki. En ufak şeyde demorilize olup motive edilmeyi karsıdan beklerler tabi bu esnada onu siz demorilize etmissiniz gibi davranmaları da cabası. Kısaca ben düzeleceğini sanmıyorum ya bunu takmamayı öğrenip kendi isteklerinizi ön plana alacaksınız ya da ayrılacaksınız.

ben biraz daha bencilleştim yaşadığım hayattan dolayı sanırım.
yani önce kendini düşünmelisin. ha dersen ki o iyi olursa ben iyi olurum çabala o vakit.
yalnız ne sana ne başka kadınlar ilgim var! lafını nasıl bir cesaretle söylemiş ona nasıl böyle bir rahatlık verdin bilemedim.

cesaretlidir.Öldürsen hissettiklerni dogrularını söyler.Kırılablrsin ama bil der.Zaten öyle bir ilişkimiz yok bunu diyeek gücü nasıl buldu nasıl bir rahatlık verdim i aşan bir evlilik.Kartlar açık hep.Ben kırılsam da söylemesinden yanayım.Ki zaten söyler iş hayatında da böyle.Yaradılışı böyle.Zora gelemeyen sıkıya gelemeyen tipleriz.Asla dırdır yapmayız birbmze.Nasıl rahatlık vereblrm ki.Zaten kendim rahatım karşıdan da öyle olmasını beklerim.

Ay aynı eski sevgilim. Biz de sizin gibi uzun bi iliski süreci yaşadık ben evlenmeye cesaret edemedim açıkçası. Terapi falan bi yere kadar karakterleri böyle ne yazık ki. En ufak şeyde demorilize olup motive edilmeyi karsıdan beklerler tabi bu esnada onu siz demorilize etmissiniz gibi davranmaları da cabası. Kısaca ben düzeleceğini sanmıyorum ya bunu takmamayı öğrenip kendi isteklerinizi ön plana alacaksınız ya da ayrılacaksınız.

Umarım yoluna girer.Bir yuva kolay kurulmuyor..Bakalımm...

Back