Bebek Beslenmesi zorla emziriyorum!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mehtaptugra

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013
6
0
6
İstanbul
merhaba kizlar bana yardim eder misin?bebeğim iki buçuk aylık ve 3 gündür zorla emzirmeye çalışıyorum ama o inatla 4-5 saat gecmeden emmiyo ve zorla verdigimde kusuyo neden olabilir? Ve normal mi?

bebeğim 2,5-3 aylıkken hasta oldu, bronşitti. o zaman çok az yiyordu, kilo alamıyordu. iyileştikten sonra yine normal şekilde emmeye başladı. ama oğlum da fazla yediğinde kusuyordu, hala kusuyor. inşallah bebeğiniz sağlıklı, ama doktora gitmeniz iyi olurdu. bildiğim kadarıyla kusma için yapacak bir şey yok şu an. ek gıdaya başladığınız zaman düzelir inşallah.

inşallah düzelir aylık kontrolümüz haftaya onu bekliyorum düzelir diye belkide o kadar emip doğuyo ama sanıyorum anneler için hiç doymuyolar

merhaba kizlar bana yardim eder misin?bebeğim iki buçuk aylık ve 3 gündür zorla emzirmeye çalışıyorum ama o inatla 4-5 saat gecmeden emmiyo ve zorla verdigimde kusuyo neden olabilir? Ve normal mi?

belki sütünüz çoktur maaşallah,doyuyordur,çünki çok küçük daha ve yemeye çok ihtiyacı var,yemiyorsa ve hasta deyilse,demek ki,tok oluyor.kusmaya gelince hiç bir bebek benimki kadar kusamaz,ama çok sağlıklı maaşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…