Sivilceli Ciltler Zoretanin'e başlıyorum lütfen yardım

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ua12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2012
158
1
merhaba benim çok aşırı sivilce problemim yok ama 4-5 tane var 2-3 tanesi iltihaplı sonunda doktora gittim burnumun üzerinde feci siyah nokta olduğunu ve hepsinin sivilceye dönüşüceğini söyledi ama aslında ben sivilce izleri için gitmiştim onlarada iyi gelir diye söyledi ama benim bildiğim sivilce izlerine pek etkisi yok diye işte her neyse başlıyıcam ama yazın denk geldi sizce ne yapmalıyım yazın başlıyimmi güneş lekesi kalırmı acaba sizinde görüşlerinizi almak istedim ne yapmalıyım

öğle çok fazla sivilcelerim yok az var sivilce izlerim için gittim ama doktor bunu verdi yazın başlamak istemiyorum aslında gidip gezmek istiyorum sizce ne yapim başlayimmi yoksa okullar başlıyınca geçmezsemi başliyim ne dersiniz

o tedaviyi yazın uygulatan doktorun aklından şüphe ederim . tıp diplomasını nasıl almış o.

canım sakın başlama zira sonuçları vahim olur senin için. kışın olsa yine bir miktar kabul edilebilir ama yazın asla.

ayrıca bence sivilcelerin ya da izlerin için roaccutane ya da zoretanin gibi ilaçları kullanmaya değmez. boşver. bırak zamanla kendi geçsin ya da başka çözümler ara :)

o tedaviyi yazın uygulatan doktorun aklından şüphe ederim . tıp diplomasını nasıl almış o.

canım sakın başlama zira sonuçları vahim olur senin için. kışın olsa yine bir miktar kabul edilebilir ama yazın asla.

ayrıca bence sivilcelerin ya da izlerin için roaccutane ya da zoretanin gibi ilaçları kullanmaya değmez. boşver. bırak zamanla kendi geçsin ya da başka çözümler ara :)

benim az sivilcem var zaten bi kaçtane izler için gitmiştim hemen bunu yazdı ben tatilimi bırakıp ilaç kullanmıcam zaten bu yaz gezicem okul başlayınca geçmez ise kullanmayı düşünüyorum ama yazın denizde yanınca deri soyuluyor zaten

Keşke zoretanin başlığına yazsaymışınız bunları. Kirlilik oluyor.
Yazın değil eylül-ekim gibi başlamanı öneririm.

ben tedavı olalı 3 yıldan fazla oldu..

çok yan etkılı bır ılaç ve yaz mevsımınde golgede değil evde bıle pancar kırmızı olursun..

cılt çok hassas oluyor ve balık derısı gıbı pul pul..dudakların çatlak olur asfalt dokulmüş gıbı çatlak..kremsız kanar..

çok sıvılcenız yoksa bu fazla yanetkılı uzun tedavıye başlamayın..

merhaba benim çok aşırı sivilce problemim yok ama 4-5 tane var 2-3 tanesi iltihaplı sonunda doktora gittim burnumun üzerinde feci siyah nokta olduğunu ve hepsinin sivilceye dönüşüceğini söyledi ama aslında ben sivilce izleri için gitmiştim onlarada iyi gelir diye söyledi ama benim bildiğim sivilce izlerine pek etkisi yok diye işte her neyse başlıyıcam ama yazın denk geldi sizce ne yapmalıyım yazın başlıyimmi güneş lekesi kalırmı acaba sizinde görüşlerinizi almak istedim ne yapmalıyım

evvet bende tam senin gibi oldum hiç beklemediğim anda doktor bana zoretanin verdi tamam o günlerde yine 3-5 tane minik iltihaplı vardı ama şöyle bi durum var yaşım 21 nerdeyse 5 yıldır sivilce sorunum var hiçbi dönemde aşırı olmasa da her zaman en az 1 sivilcem olmuştur bende artık kökten kurtulma düşüncesiyle kabul ettm kullanmayı. gidip gezmek istiyorum demişsin şöyle söyliyim ilk 2 ay feci artırıyo yani başlamadan önce daha iyiydim diceksin.bana kalırsa da ekim gibi başlamalısın

X