E esmdgn Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2024 93 9 20 17 Mart 2024 Konu Sahibi esmdgn #1 Arkadaşlar ben günlük 40 miligram zoretanin kullanıyorum dün 20 miligramı içmeyi unutmuşum şimdi 3 tanesini 1 saat arayla içsem ne olur
Arkadaşlar ben günlük 40 miligram zoretanin kullanıyorum dün 20 miligramı içmeyi unutmuşum şimdi 3 tanesini 1 saat arayla içsem ne olur
acelyaozlem Guru Kayıtlı Üye 24 Aralık 2012 629 274 17 Mart 2024 Konu Sahibi esmdgn #2 Hayır içme. Gerek yok böyle bişey yapmana. Artık unutmazsın olur biter
Orangegreysky 🧡🍊🥕 Pro Üye 12 Temmuz 2022 24.479 88.729 17 Mart 2024 Konu Sahibi esmdgn #3 Prospektüste içmeyin yazıyor, bu kadar ağır bi ilacın prospektüsünü okumadınız mı hiç? İçmenize gerek de yok zaten bu vücutta depolanan bi hap, +1 gün fazla kullanırsınız hapı sadece olur biter
Prospektüste içmeyin yazıyor, bu kadar ağır bi ilacın prospektüsünü okumadınız mı hiç? İçmenize gerek de yok zaten bu vücutta depolanan bi hap, +1 gün fazla kullanırsınız hapı sadece olur biter
E esmdgn Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2024 93 9 20 17 Mart 2024 Konu Sahibi esmdgn #4 Orangegreysky .!.: Prospektüste içmeyin yazıyor, bu kadar ağır bi ilacın prospektüsünü okumadınız mı hiç? İçmenize gerek de yok zaten bu vücutta depolanan bi hap, +1 gün fazla kullanırsınız hapı sadece olur biter Genişletmek için tıkla... Okudum da şey diyor unuttuğunuz hapı en kısa sürede içiniz diyor
Orangegreysky .!.: Prospektüste içmeyin yazıyor, bu kadar ağır bi ilacın prospektüsünü okumadınız mı hiç? İçmenize gerek de yok zaten bu vücutta depolanan bi hap, +1 gün fazla kullanırsınız hapı sadece olur biter Genişletmek için tıkla... Okudum da şey diyor unuttuğunuz hapı en kısa sürede içiniz diyor
Orangegreysky 🧡🍊🥕 Pro Üye 12 Temmuz 2022 24.479 88.729 17 Mart 2024 Konu Sahibi esmdgn #5 esmdgn .!.: Okudum da şey diyor unuttuğunuz hapı en kısa sürede içiniz diyor Genişletmek için tıkla... Ama kısa olmamış sizin 1 saat arayla 3 tane içmeyi düşündüğünüze göre. İçmeyin hiç riske atmaya gerek yok ben de unutmuştum birkaç kere,
esmdgn .!.: Okudum da şey diyor unuttuğunuz hapı en kısa sürede içiniz diyor Genişletmek için tıkla... Ama kısa olmamış sizin 1 saat arayla 3 tane içmeyi düşündüğünüze göre. İçmeyin hiç riske atmaya gerek yok ben de unutmuştum birkaç kere,