Merhaba arkadaslar benim 2aydir suren hipofiz adenomu ve prolaktin yuksekligi tedavim var fakat 4yildirda sivilce sorunu yasiyorum kullanmadigim ilac kalmadi tek carenin zoretanin oldugunu soyledi cildiye doktorum . Yalniz dostinex de yan etkileri olan agir bir ilac zoretaninde bu ikisini ayni anda kullanan var mi aranizda ?:44:
tamamen doğal ürün kullanmanı tavsiye ederim yazık değilmi vucuda zararı olan bişeyi neden kullanasınki bunun için aloe veralı ürünler kullanmanı tavsiye ederim
Tavsiyen icin tesekkur ederim ama yilardir kullanmadigim dogal kimyasal hic bisey kalmadi 4yil oldu az bi zaman degil artik psikolojim bozuldu insanlarda direk baktigim yer ciltleri yani ayni anda mi kullanmaliyim veya bir tedavi bitip digerine mi baslamaliyim diye dusunuyorum . Benim gibi olan arkadaslar var mi diye merak ettim
Tavsiyen icin tesekkur ederim ama yilardir kullanmadigim dogal kimyasal hic bisey kalmadi 4yil oldu az bi zaman degil artik psikolojim bozuldu insanlarda direk baktigim yer ciltleri yani ayni anda mi kullanmaliyim veya bir tedavi bitip digerine mi baslamaliyim diye dusunuyorum . Benim gibi olan arkadaslar var mi diye merak ettim