Doktor kendi dozunu kendin mi hesapla diyor? Sebep? Öyle saçma şey mi olur?
İlacın kullanım dozu kilo başına 120-150 mg arası. Yani sizin 6240-7800 arası. Şu an doz aralığındasınız ama maksimum doz mu uygulanacak onu da bi zahmet doktor bilsin
İlacın kullanım dozu kilo başına 120-150 mg arası. Yani sizin 6240-7800 arası. Şu an doz aralığındasınız ama maksimum doz mu uygulanacak onu da bi zahmet doktor bilsin
Dozu ve süreyi sizin belirlemeniz bence yanlış . Doktorunuza tekrar bir danışın derim . Ayrıca 120 mg dan hesaplanacak ise kümülatif doza ulaşmışsınız zaten
52x120=6240
Sizin toplam kullandığınız doz 6300 mg
Doktor nasıl kendin yap dedi ya.bundan 7 yıl önce kullanmıştım ama 20+10 olarak arttirmisti yanılmıyorsam ama kendi kafana göre doz ayarla diyeni duymadım doktorunu mu değiştirsem. Ağır bir ilaç çünkü.
Peki son bir şey soracağım Son olarak 10 mg daha yazmıştı da şuan gerekli doza ulaştım kullanmasam olur mu? .çünkü yüzüm zaten temizlenmişti doktorun max doz uygulayacağını sanmıyorum
Peki son bir şey soracağım Son olarak 10 mg daha yazmıştı da şuan gerekli doza ulaştım kullanmasam olur mu? .çünkü yüzüm zaten temizlenmişti doktorun max doz uygulayacağını sanmıyorum