Merhaba geçmiş olsun.Arkadaşlar zoretanin tedavim bitti çok şükür sivilcelerim geçti pürüzsüz bir cildim oldu fakat sivilce lekelerim geçmedi. Bunun için doktora gidicem tekrar. Günlük hayatımda fondoten kullanan biri değilim. Bu lekelerin görüntüsünden de hoşlanmıyorum fakat bir şey kullanmaya da çekiniyorum sivilcelerin tekrar etmesinden korktuğum için. Sizin önerebileceğiniz bu konuda cilt dostu ve bu lekeleri kapatacak hafif bir ürün var mı acaba :)
Teşekkür ederim. Güneş kremini yaz kış her zaman kullanırım zaten çok beyaz tenli ve hassas ciltli olduğum için :) makyaj da dediğim gibi pek yapan biri değilim. Tenime bir şey sürmekten pek hoşlanmam hele bu sıcaklarda :) ama bazı özel günlerde bu lekeleri kapatmam gerekebilir ve tercihim de sizin de söylediğiniz gibi hafif bir ürün kullanmaktan yana. Fakat pek fazla ten ürünü kullanmadığımdan bu konuda fikrim olmadığı için danışmak istedim. Bildiğiniz cc krem markası var mı önerdiğiniz :)Merhaba geçmiş olsun.
Lütfen makyaj yapmayın, bu tedavi biliyorsunuz ki cildi çok inceltiyor ve aşırı hassaslaştırıyor. Ama illaki gerek duyuyorsanız kaliteli bir marka cc krem kullanın sadece. Hem bu mevsimde cildinizi güneşten korur, hem de hafif bir kapatıcılık sağlayabilirsiniz. Ama ağır şeyler kullanmayın, tedavi süresince hırpalanan cildinizi daha fazla yormayın lütfen.
Ha bir de unutmadan kesinlikle ama kesinlikle güneş kremi kullanmadan asla dışarı çıkmayın. Yoksa zamanla geçebilecek olan lekeleriniz cildinizde kalıcı yer eder.
Sağlıcakla kalın...
Merhaba canım. Güneş kremi kullanmana sevindim, çok doğru yapıyorsun. Ben de ten makyajı neredeyse hiç yapmam, nadiren pudra sürüyorum onu da çok az sürerim zaten. Ama bb veya cc krem hiç kullanmadım, o yüzden herhangi bir tavsiye verebilecek tecrübem yok malesefTeşekkür ederim. Güneş kremini yaz kış her zaman kullanırım zaten çok beyaz tenli ve hassas ciltli olduğum için :) makyaj da dediğim gibi pek yapan biri değilim. Tenime bir şey sürmekten pek hoşlanmam hele bu sıcaklarda :) ama bazı özel günlerde bu lekeleri kapatmam gerekebilir ve tercihim de sizin de söylediğiniz gibi hafif bir ürün kullanmaktan yana. Fakat pek fazla ten ürünü kullanmadığımdan bu konuda fikrim olmadığı için danışmak istedim. Bildiğiniz cc krem markası var mı önerdiğiniz :)
Teşekkür ederim yine de :)Merhaba canım. Güneş kremi kullanmana sevindim, çok doğru yapıyorsun. Ben de ten makyajı neredeyse hiç yapmam, nadiren pudra sürüyorum onu da çok az sürerim zaten. Ama bb veya cc krem hiç kullanmadım, o yüzden herhangi bir tavsiye verebilecek tecrübem yok malesef.
tedavin ne zaman bitti bende bu ilacı kıllandım ama sonra yine çıktı 1 ay geçmişti yeniArkadaşlar zoretanin tedavim bitti çok şükür sivilcelerim geçti pürüzsüz bir cildim oldu fakat sivilce lekelerim geçmedi. Bunun için doktora gidicem tekrar. Günlük hayatımda fondoten kullanan biri değilim. Bu lekelerin görüntüsünden de hoşlanmıyorum fakat bir şey kullanmaya da çekiniyorum sivilcelerin tekrar etmesinden korktuğum için. Sizin önerebileceğiniz bu konuda cilt dostu ve bu lekeleri kapatacak hafif bir ürün var mı acaba :)
tedavim temmuzun başında bitti canım sana da geçmiş olsun. lekeler kaldı sivilce kalmadı doktor 1 ay sonra kullanmam için differin jel krem verdi lekeler için. bence sen de makyaj yapma özellikle bu yaz sıcaklarında. ben lekerimle dışarı çıkıyorum ama yapıcak bi şey yok. özel günlerde hepimiz bi şeylerle kapatmak isteriz tabii ki onun için de önerileri bekleyelim bence :)tedavin ne zaman bitti bende bu ilacı kıllandım ama sonra yine çıktı 1 ay geçmişti yeni
tedavim temmuzun başında bitti canım sana da geçmiş olsun. lekeler kaldı sivilce kalmadı doktor 1 ay sonra kullanmam için differin jel krem verdi lekeler için. bence sen de makyaj yapma özellikle bu yaz sıcaklarında. ben lekerimle dışarı çıkıyorum ama yapıcak bi şey yok. özel günlerde hepimiz bi şeylerle kapatmak isteriz tabii ki onun için de önerileri bekleyelim bence :)
ben henüz 1ay olmadıgı için başlamadım differine canım ama bana yetersiz gibi geldi. haftaiçi başka bir doktora daha gidip soracağım emin olmak için. evet canım araştırmalarıma göre ''physicians formula mineral wear cushion'' ı buldum yüz için. bence sen de bir bak. kullananlarda sivilce yapmamış. eğer light rengi olursa alacağım. fiyatı da internette 70tlye buldum. eczanelerde ama eminim ki 90tl falandır. eczanede rengini deneyip olursa internetten almayı düşünüyorum canımBenim de 2 ay önce bitti ve differin verdi ama kullanmayacağım sanırım artık çok yordum cildimikışa kadar en azından. Sizde bir değişiklik oldu mu differinle? Bu arada eczane ürünleri kullanın kapatıcı olarak, ama açık tenlilere uygun da hiç yok nerdeyse ve fiyatları organik olduğu için biraz pahalı. Dermokozmetik satan eczanelere girip sorabilirsiniz.
hemen bakıyım teşekkür ederimben henüz 1ay olmadıgı için başlamadım differine canım ama bana yetersiz gibi geldi. haftaiçi başka bir doktora daha gidip soracağım emin olmak için. evet canım araştırmalarıma göre ''physicians formula mineral wear cushion'' ı buldum yüz için. bence sen de bir bak. kullananlarda sivilce yapmamış. eğer light rengi olursa alacağım. fiyatı da internette 70tlye buldum. eczanelerde ama eminim ki 90tl falandır. eczanede rengini deneyip olursa internetten almayı düşünüyorum canım
ben dün eczaneden aldım canım. benim tenime biraz koyu geldi ama çok da sorun edilmez yazın. kışın sırıtabilir belki. kapatıcılıgı güzel. ciltte ağırlık yapmıyor. sürmemişsin gibi bir his veriyor. ilk defa kullandım ama beğendim. senin için de fikir olsun :) ilerleyen zamanlarda da sivilce yapıp yapmadıgını yazarımhemen bakıyım teşekkür ederim
İnternette sahtesi çok var bence riske atmayın eczaneden alınben henüz 1ay olmadıgı için başlamadım differine canım ama bana yetersiz gibi geldi. haftaiçi başka bir doktora daha gidip soracağım emin olmak için. evet canım araştırmalarıma göre ''physicians formula mineral wear cushion'' ı buldum yüz için. bence sen de bir bak. kullananlarda sivilce yapmamış. eğer light rengi olursa alacağım. fiyatı da internette 70tlye buldum. eczanelerde ama eminim ki 90tl falandır. eczanede rengini deneyip olursa internetten almayı düşünüyorum canım
evet dün eczaneden aldım ben de o şekilde düşünüp :)İnternette sahtesi çok var bence riske atmayın eczaneden alın
walla cnm bn 2013 te kullandm zoretaninini bnmde gitti çok şükür ahh kafam ahh keşke daha önce kullansaydm.milleti dinledim aptal gbi yok kullanma yüzün kusar mahvolursun yok intihar ettirir adama yok cocugun olmas.böyle böyle 27 yasına kadar sivilceli gezdmArkadaşlar zoretanin tedavim bitti çok şükür sivilcelerim geçti pürüzsüz bir cildim oldu fakat sivilce lekelerim geçmedi. Bunun için doktora gidicem tekrar. Günlük hayatımda fondoten kullanan biri değilim. Bu lekelerin görüntüsünden de hoşlanmıyorum fakat bir şey kullanmaya da çekiniyorum sivilcelerin tekrar etmesinden korktuğum için. Sizin önerebileceğiniz bu konuda cilt dostu ve bu lekeleri kapatacak hafif bir ürün var mı acaba :)
teşekkür ederim canım. evet kesinlikle katılıyorum ilacı öcü gibi gösterdiler. ki ben en stresli senemde bu ilacı kullandım.(kpss ve kurum sınavlarına hazırlandıgım mülakatlara girdiğim sene) ona rağmen psikolojik bi etkisini görmedim. sadece dudak kuruluğu oldu kusma dediğin gibi çok az oldu :) ben de keşke daha önce kullansaymışım dedim. tek temmennim bi daha tekrar etmemesi ve şu lekelerin azalması. lekeler git gide azalıyor ama hızla geçse keşke :)walla cnm bn 2013 te kullandm zoretaninini bnmde gitti çok şükür ahh kafam ahh keşke daha önce kullansaydm.milleti dinledim aptal gbi yok kullanma yüzün kusar mahvolursun yok intihar ettirir adama yok cocugun olmas.böyle böyle 27 yasına kadar sivilceli gezdmneyse sana önerim biodermanın hydra adlı nemlendiricisi bnde leke oluşumunu engelledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?