Sivilceli Ciltler Zoretanin Sonrası Kimyasal Peeling

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Alcmene

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2011
1
0
Bayanlar, ben Zoretaninde 6.ayıma girdim ve şu anda yüzümde bi tek izler kaldı. Doktorum Zoretanin tedavisi bittikten sonra kimyasal peeling yapmayı düşünüyor. Aranızda Zoretanin kullandıktan sonra kimyasal peeling yaptıran var mı, varsa bilgilerini paylaşabilir mi acaba? Bir de tedavi bittikten ne kadar süre sonra kimyasal peelinge başlandı ve kaç seans sürdü? Ben de kimyasal peelingden biraz korkuyorum sanırım, kabuklanma falan oluyormuş galiba.

arkadaşım ben zoretanin kullanmadım ama izlerim için kimyasal peling yaptırıyorum dr kontrolü altında tabiki 5 seans bitti ben çok faydasını gördüm ve çok çok bir kabuklanma olmadı. bu etkiler cilt tipine göre farklılık gösterir tabi.
bu arada benim ki yüzeysel peling bu çok önemli orta ve derin pelinglerde var onları önermiyorum çünkü ciltte yanık izi gibi oluyormuş en zararsızı yüzeysel peling.

Benim cildimde leke filan yoktu gunes krdmi almaya gittigim eczanade bana afas jel diye peeling var dokturlarda kullaniyor cok iyi dedi eczaciyi taniyordum cildim daha iyi olsun diye aldim afas jel peeling kullandim 4 bes gun baktim yuzum kapkara lekelerle doldu biraktim neyse sonra eczaciya gittim gecer dedi 3 ay oldu kapkara bir leke birakti anlimda ne yapiyotlrsam gecmiyor..bu urunu kullanan varmi aranizda ne yapmaliyim acill yardim lutfen

X