Sizin kafanızı cok sisiriyorm biliyorum ama basim cildimle cok fena dertte.
Hic bu kadar sorunlu bi cildi olan yoktir heralde :)
Cok alerjik bir insanım
Ilaclara . Ota karsi. Hatta dar kiyafetler giyeyim alerji oluyorm.
Cilindoxyl ( yazilisini tam hatrlamym k.bkmayn. ) benzamyn
Zoretanin kullandm . Gece suruyorm yutuyorm sabah husranla uyanıyorm. Ürtiker olduyorm yüzüm şişiyor.
Suan basim akne rozasea diye bi hastalikla belada. Daha 19 yasinda olmama ragmen :)
Neyse cok konustum sadete geleyim.
Zoretanin ve roaccutane ayni turevde diye duyuyorum okuyorm. Doktoralaraa soruyorum biri ayni turev diyor biri farklilar birbirlerinden diyor.
bende 2006 ocak ayında roacutan kullanmaya başladım 9 ay tedavi oldum. Tedavi süresince çok yoğun olarak ürtiker döküntülerim olmuştu. Bacaklarım komple kabarıyordu, kaşınmadan duramıyordum, bir ra delireceğimi sanmıştım çok kötüydü dayanamayıp doktora gitiiğimde A... diye bir ilaç vermişti, o bana iyi geldi gerçi çok uyku yapıyordu ama geceleri içiyordum. Bence bu sorundan doktoruna bahsederen sana uygun bir tedavi seçeneği mutlaka olur.
bende 2006 ocak ayında roacutan kullanmaya başladım 9 ay tedavi oldum. Tedavi süresince çok yoğun olarak ürtiker döküntülerim olmuştu. Bacaklarım komple kabarıyordu, kaşınmadan duramıyordum, bir ra delireceğimi sanmıştım çok kötüydü dayanamayıp doktora gitiiğimde A... diye bir ilaç vermişti, o bana iyi geldi gerçi çok uyku yapıyordu ama geceleri içiyordum. Bence bu sorundan doktoruna bahsederen sana uygun bir tedavi seçeneği mutlaka olur.