Sivilceli Ciltler ZORETANİN kullananlar....

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

esra222

Ben O' na Resmen AşıĞım..
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
845
46
ya arkadslar benim sağ yanağımda 2-3 tane sivilce vardı dokunuca çoka cıyordu doktora gittik zoretanin in en düşün dozundan başlayalım ilerlemesin dedi.aranızda daha önce kullanıp da memnun kalanlar yazarlarsa çok sevinirm çünkü bir taraftan da korkuyorum kullanmak için...

ben ilacı kullandım. kesinlikle kimseye tavsiye etmediğim, riskli bir ilaçtır. kullanmaya başladıktan sonra cildimde düzelmeler başladı ama bir yıl kullanmam gereken ilacı yirminci günün sonunda bırakmak zorunda kaldım. kollarımın her yerinde 2 cm çapında çıkan yaraların izleri aradan geçen 3 aya rağmen geçmedi. karaciğerimin tüm enzim değerleri normal bir insanda olması gerekenden tam 7 kat daha fazla çıktı (kesinlikle abartı değil). resmen komadan döndüm. üstelik zamanında geçirdiğim tüm hastalıkları tekrardan geçirmeye başladım. bu arada ilaç, bir sene gibi bir süre kullanıldığında uzun süreli bir tedavi yapıyormuş ama kalıcı bir tedavi olmuyormuş.bu tehlikeli ilacı kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum ve de hastalarına rant için veren tüm doktorları kınıyorum.bizler birer denek değiliz. (bu arada benim tedavi için gittiğim yer üniversite hastanesi idi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…