- 24 Aralık 2015
- 11
- 2
- 1
- 34
- Konu Sahibi asiivemaii
-
Bir sene kadar bebek gibi bir cildiniz olacak gozenekleriniz bile gorunmeyecek puruzsuz bir cilt.ama daha sonra tekrar cikmaya basliyacaklar bazen tek tuk bazen biraz daha fazla ilactan onceki doneminize donmezsiniz ama ben suan hamilelikte o doneme dondum diyebilirimnasıl olacak smdi ilaç bitimnde biteckmi ?
Peki cildiniz genelde yağlı mı yoksa karma mıBen 8 ay kullandım.5.aydan sonra cildim düzelmeye başladı ve çıkmamaya başladı. 2 yıl oldu kullanmayı bırakalı ve 2 yılda arada bir 1 tane ya çıkar ya çıkmaz. iyi ki kullanmışım ve sivilce den kurtulmuşum derim herzaman.
Sivilceye yatkınsa diyorsunuz ya sizin cilt tipiniz nedir acaba yağlı mı karma mıYaslariniz kac bilmiyorum hevesinizi kirmak istemem ama 20 yasimda ben de kullandim ilacim bittiginde bebek gibi yuzum vardi ama cok uzun surmedi 6 ay 1 sene sonra cildim tekrar bozuldu eger cildiniz sivilceye yatkinsa eni sonu yine cikiyorlar.hele suan hamilelikte tam ergenlik donemime dondum
KarmaSivilceye yatkınsa diyorsunuz ya sizin cilt tipiniz nedir acaba yağlı mı karma mı
Karma[hamilelikten dolayı mı çıktı sivilce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?